Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W miniformacie

W miniformacie

Gabrysia_ 08:22, 29 sty 2013

Fajnie to sobie skomponowałaś
gierczusia 21:14, 31 sty 2013

Beatko co tak cichutko ??? pozdrowionka przesyłam ... znowu masz przepiękną kompozycję ... Skąd Ty bierzesz te inspiracje... Aaa ... No przecieź po co Tobie te inspiracje jak Ty zdolna bestyjka jesteś . ?..ot co !! .....i proszę mi się tu nie rumienić ...

Mówisz ,że na giełdzie można teź wyrwać fajne donice ??? U Gabrysi zdaje się przeczytałam buziam...
Bea 10:52, 02 lut 2013

Elu mam nadzieję, że coś będzie, a jak nie to gdzieś się jakieś godne Ogrodowiska uda się kupić.

Na razie to nie, wiem na co postawić.

Jaki kolor - terakota, szare, białe.

Jak dla mnie trudny wybór bo szare bardzo ładne, stylowe i ostatnio tyle było o nich na forum.
Terakota może by pasowały, a białe mają taki świeży wygląd tylko pewnie bardzo się brudzą.

I co tu zrobić?

gierczusia 15:34, 05 lut 2013

Beatko mam podobne dylematy ... A co masz na podłodze tarasowej , bo mnie zaćmiło ??

Aaa i zobacz sobie moneks1... To sklep internetowy a niedaleko mojej pracy mają ekspozycję ... Może Cię coś skusi ... Booo mnie kusi i to bardzo
gierczusia 15:58, 05 lut 2013

Jeśli będziesz miała ochotę to możemy sobie razem pojechać
sylllwia 18:17, 05 lut 2013

Bea napisał(a)

Śliczna kompozycja Beatko Fajne te malutki doniczki są
gierczusia 19:24, 05 lut 2013

Prawda Sylwio ?? te doniczusie to polowe atrakcji w tej kompozycji robią
Bea 20:46, 05 lut 2013

sylllwia napisał(a)

Śliczna kompozycja Beatko Fajne te malutki doniczki są

Dzięki Sylwia, a doniczki z tego samego miejsca, gdzie są kule.

Była jeszcze do nich konewka, ale nie kupiłam
Bea 21:08, 05 lut 2013

gierczusia napisał(a)
Beatko mam podobne dylematy ... A co masz na podłodze tarasowej , bo mnie zaćmiło ??

Aaa i zobacz sobie moneks1... To sklep internetowy a niedaleko mojej pracy mają ekspozycję ... Może Cię coś skusi ... Booo mnie kusi i to bardzo

Elu oglądałam tam donice i najbardziej mi się podobały podłużne szare i czarne, ale ciekawe jak wyglądają w realu.Potrzebne mi są bardziej "skrzynki balkonowe". Ja mam "taras" wyłożony płytkami, a część donic terakotowych i rozsądek (czytaj Konsekwencja) podpowiada mi, aby nie mieszać i kupić w takim samym lub zbliżonym kolorze.

Co Tobie się z ich oferty podoba?

Co do wyprawy tam to ja mam problem - najbardziej dogodny termin to sobota, bo w tygodniu w godzinach otwarcia raczej trudno mi będzie się wyrobić. Najbliższy tydzień, gdzie mogłabym podjechać tam rano to ok. 11 marca chyba, że można je zobaczyć gdzieś indziej, iż w WPKiW.

Na razie to mam ochotę jechać do Tych zobaczyć co jest, ale to też w sobotę.

Enya73 21:11, 05 lut 2013

Bea napisał(a)
Można powiedzieć, że sezon świąteczny prawie zakończony.
Choinka, ozdoby świąteczne zniknęły.
Wianek z mchu zdjęty, a rozchodnik, mech znalazły nowe zastosowanie w odsłonie wiosennej.

U nas dzisiaj słońce

Piękno w prostocie Bardzo udana kompozycja. Czekam na następne. A co na drzwiach na wiosnę? Masz już jakieś koncepcje?
Pozdrawiam serdecznie