Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W miniformacie

W miniformacie

Bea 21:19, 05 lut 2013

Anitko dzięki.

Co do wiosny to jeszcze nie jestem zdecydowana.
Mam pomysł, ale raczej to będzie bardziej koło wejścia.
Co do drzwi to nie wianek, a "jajo".
Wiem na pewno, że będzie bukszpan.

Enya73 21:28, 05 lut 2013

Jajek też u mnie dostatek. Zbieram co roku przeróżne Dobrze, że mam tyle schowków Ale szukam takich sztucznych małych przepiórczych, ale żeby wiernie oddawały prawdziwe Z przeznaczeniem na stroik na drzwi.Jak gdzieś zobaczysz takie, to proszę daj znać
Bea 21:29, 05 lut 2013

Enya73 napisał(a)
Jajek też u mnie dostatek. Zbieram co roku przeróżne Dobrze, że mam tyle schowków Ale szukam takich sztucznych małych przepiórczych, ale żeby wiernie oddawały prawdziwe Z przeznaczeniem na stroik na drzwi.Jak gdzieś zobaczysz takie, to proszę daj znać

Będę pamiętać.
anna_studio 14:25, 06 lut 2013

Bea napisał(a)
Można powiedzieć, że sezon świąteczny prawie zakończony.
Choinka, ozdoby świąteczne zniknęły.
Wianek z mchu zdjęty, a rozchodnik, mech znalazły nowe zastosowanie w odsłonie wiosennej.

U nas dzisiaj słońce

Jak to zobaczyłam...byłam ciekawa...czy rojniki z wianka wykorzystałaś...
Śliczna kompozycja...
Okazuje się....rojnik dobry na wszystko...
Pozdrawiam
gierczusia 16:14, 06 lut 2013

Bea napisał(a)

Beatko mam podobne dylematy ... A co masz na podłodze tarasowej , bo mnie zaćmiło ??

Aaa i zobacz sobie moneks1... To sklep internetowy a niedaleko mojej pracy mają ekspozycję ... Może Cię coś skusi ... Booo mnie kusi i to bardzo

Elu oglądałam tam donice i najbardziej mi się podobały podłużne szare i czarne, ale ciekawe jak wyglądają w realu.Potrzebne mi są bardziej "skrzynki balkonowe". Ja mam "taras" wyłożony płytkami, a część donic terakotowych i rozsądek (czytaj Konsekwencja) podpowiada mi, aby nie mieszać i kupić w takim samym lub zbliżonym kolorze.

Co Tobie się z ich oferty podoba?

Co do wyprawy tam to ja mam problem - najbardziej dogodny termin to sobota, bo w tygodniu w godzinach otwarcia raczej trudno mi będzie się wyrobić. Najbliższy tydzień, gdzie mogłabym podjechać tam rano to ok. 11 marca chyba, że można je zobaczyć gdzieś indziej, iż w WPKiW.

Na razie to mam ochotę jechać do Tych zobaczyć co jest, ale to też w sobotę.

Hmmm... Ja teź mam dylematy .. U mnie deska na podłodze a wszyscy radzą donice grafitowe.. I nie wiem , bo one wcale nie będą się od podłogi odcinały , żeby było smieszniej to już mam grafitowe i jak to mówiłaś: rozsądek ( konsekwencja) mówi ,żeby raczej nie szaleć...

A oni tam mają czynne od 9.00 do 17.00 ale w sobotę chyba nie
I tam w wpkiw oni mają swoją siedzibę...
sylllwia 07:49, 07 lut 2013

Bea napisał(a)

Dzięki Sylwia, a doniczki z tego samego miejsca, gdzie są kule.

Była jeszcze do nich konewka, ale nie kupiłam

Muszę dopisać doniczusie do mojej giełdowej listy zakupów
gierczusia 08:52, 07 lut 2013

sylllwia napisał(a)

Dzięki Sylwia, a doniczki z tego samego miejsca, gdzie są kule.

Była jeszcze do nich konewka, ale nie kupiłam

Muszę dopisać doniczusie do mojej giełdowej listy zakupów

ja się obawiam ,że jak w końcu na tę giełdę trafię, to będę musiała jakowegoś wielbłąda wynająć , bo sama tego " nie poradza " udżwignąć buziole ...

GosiaJoanna 22:28, 08 lut 2013

sylllwia napisał(a)

Śliczna kompozycja Beatko Fajne te malutki doniczki są

Jakie to śliczne i te doniczuszki takie maluteńkie ...brawo zdolna Jesteś
gierczusia 11:01, 09 lut 2013

Te rojniki są chyba nieśmiertelne
gierczusia 09:40, 12 lut 2013

Beatko ok 50 km mamy do nich ... To jednak nie aż tak daleko