Chyba córę będę wysyłać ona ma czas.
Tam mi kupiła podkładkę pod kolana, też fajna
Cynie wielkie masz, ja jak co roku, tylko do gruntu, choc 8 nasionek cleome sypnęłam do donicy i na parapecie
Witaj Gabrielo! Z przyjemnością czytam, że wzrastają Ci nowe roślinki. Ja miałam siać groszek cukrowy, ale z ogrodu wygnał mnie grad, miotłą zgarniałam z tarasu, coś okropnego. Na szczęście bratki zdążyłam posadzić.
Nie wiedziałam, że w tym sklepie można dostać takie fajne rzeczy..! Nigdy tam nie byłam, ale dzięki Twojemu, pięknemu nabytkowi będę tam zaglądać na pewno, może i mi się uda trafić.
Przyszłam wysiewy poogladać W tym roku wysiewam cynie liliput, ciekawa ich jestem. Donice wszystkie mi się podobają, sama poluje ostatnio, ale coś ciężko mi się zdecydować. Nad oczarem też się zastanawiam - zaraziłam się - tym bardziej że do Krzywaczki mam rzut beretem
Posadziłam jesienią liliowce ze zwykłymi irysami.... ciekawe czy będzie ładnie
Witaj gabrysiu, jak dawno mnie w twoim watku i ogrodzie nie było...
Oczarowały mnie oczary - sliczne sa i daja radośc o tej porze roku kiedy wszystko jeszcze dookoła bezlistne i szaro-bure. Ja na oczar nigdy nie miałam miejsca w swoim nieduzym ogrodzie ale w tym roku od dziewczyn z Ogrodowiska ( od Jankosi) dostałam leszczynowiec skapokwiatowy, on nalezy do tej samej grupy roslin co oczary i własnie teraz zakwitł....podobnie do oczarów.
Jest nieduzy i słabo rosnie wiec to krzew akurat do moich małych przestrzeni.
Pytanie czy ty swój oczar tniesz jakoś? formujesz czy idzie na zywioł?
Witam
Pragnę się przedstawić. Jestem tu niby nowa "niby" gdyż wcześniej często wchodziłam na forum i czytałam podziwiałam piękne ogrody często właśnie wchodziłam na Twój watek gdyż był bardzo ciekawy a ogród piękny. Podobnie ja Ty nie mogłam się przemoc i wejść na forum gdyż jest to dla mnie bardzo intymne. Ale w końcu czytając coraz bardziej pragnęłam w nim uczestniczyć
Wiec witam i pozdrawiam