Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

noemi 19:33, 08 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Maziu dziękuję za przemiły poranek
Dzieki że mnie odwodziłaś od tych wszystkich brokatów
Choinka do donicy kupiona jak chwilkę odpocznę zacznę ubierać.

Marzenko , jak dobrze , że ze mną pojechałaś ... wielkie dzięki ... ... Dziewczyny , podkłady kupione, ozdoby naturalne typu ususzone limonki, czerwone kuleczki, cynamony, jabłuszka, wstążki kupione ... koniecznie przynieście bombki i inne ozdoby w waszej kolorystyce , bo nie byłyśmy w stanie zdecydować, jaki będziecie chciały mieć dominujący kolor w wiankach

...Marzenko ja kupiłam światełka, thuje moje ubrane i świecą pięknie ... kurtyna na dom też kupiona, ale jeszcze się zastanawiamy , czy powiesić ją, czy kupić inne światełka i zrobić tylko taki kontur domu ?

... choinkę już masz? pokażesz? ... w casto były okropne , sypały się strasznie ... jutro poszukam w ogrodniczych ...

noemi 19:35, 08 gru 2012

Anieszka, Anitko witajcie ... ciężko rano było się dźwignąć ... -15 , auto nie chciało odpalić ... ale dałyśmy radę buziaki
Enya73 19:38, 08 gru 2012

To teraz będę czekać z niecierpliwością na Waszą relację W przyszłym roku, to musimy koniecznie zgrać się w większej grupie śląskiej górnej i dolnej
Miłego wieczoru, u mnie teraz pierniczki na warsztacie

noemi 19:38, 08 gru 2012

Gabisia napisał(a)
Jejku, teraz też się zestresowałam.
Dziewczynki obiecajcie, że pomożecie mi z wiankiem w razie ten tego!
Będą nam paczyć na ręce

Obiecuję Gabisiu , podkłady są takie ładne , że same się obronią

Konstancja30 19:40, 08 gru 2012

że ja nie zrobiłam zamówienia na te dodatki suszone ... nie mogę u siebie namierzyć ... chyba natura będzie ... może dam radę ususzyć sama ... obejrzałam zeszłoroczne wianki ... tegoroczne ... czekam na wasze i na podkłady z allegro ... i jest już tak świątecznie .... achhhhhhh
noemi 19:41, 08 gru 2012

Enya73 napisał(a)
To teraz będę czekać z niecierpliwością na Waszą relację W przyszłym roku, to musimy koniecznie zgrać się w większej grupie śląskiej górnej i dolnej
Miłego wieczoru, u mnie teraz pierniczki na warsztacie

o i to jest super pomysł ... Anitko Tobie również życzę miłego wieczoru ... pierniczki ... ach uwielbiam jak pachnie w domu ciastem ....

Konstancja30 19:42, 08 gru 2012

noemi napisał(a)

Będą nam paczyć na ręce

ja zamówiłam zwykłe ... ehhhh ... no ale giełda to giełda
noemi 19:45, 08 gru 2012

Konstancja30 napisał(a)
że ja nie zrobiłam zamówienia na te dodatki suszone ... nie mogę u siebie namierzyć ... chyba natura będzie ... może dam radę ususzyć sama ... obejrzałam zeszłoroczne wianki ... tegoroczne ... czekam na wasze i na podkłady z allegro ... i jest już tak świątecznie .... achhhhhhh

Iza ojej to szkoda.... zobaczymy , może coś się da z tym zrobić .... też już tak świątecznie się dzisiaj poczułam...
Konstancja30 19:47, 08 gru 2012

w zeszłym roku czytałam na blogach, że dziewczyny suszą ... podobno zapach niesamowity ... wierzę ... no o ile się nie przypali

przy okazji sprawdzam czy nie przejdę pierwsza do 3 setki ale jeszcze nie ...
noemi 19:49, 08 gru 2012

Konstancja30 napisał(a)

Będą nam paczyć na ręce

ja zamówiłam zwykłe ... ehhhh ... no ale giełda to giełda

zawiedziona byłam, że takie wiklinowe, bielone podkłady , były tylko w jednym rozmiarze, ładne , ale bardzo duże i po 28zł i się nie zdecydowałyśmy na nie ... a parę tygodni wcześniej kupiłam mniejsze, po 8 zł ...