Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

bociek 20:16, 07 gru 2012

A to Wy bedziecie wianki dziergac Welniane.

Magda, getry powiadasz. Ja swoj z szalika zrobilam, bo getrow niet, stare swetry pooddawalam, a zachorowalam okrutnie na Kasiny wianek sweterkowy.

Milego dziergania, plecenia i klejenia Dziewczyny
noemi 21:37, 07 gru 2012

Aniu , Pszczółko, Irenko, Wieloszka, Boćku pozdrawiam Was bardzo , bardzo serdecznie ...
... dziękujemy za wsparcie wiankowe ... ... na szczęście spadł u nas śnieg, bo już -11 ... siedzę z Wami , przykryta kocykiem.... ach jak miło.. mamy weekend
Konstancja30 21:43, 07 gru 2012

i ja też ... i ja też ... i miło i spokojnie ... zima z tej perspektywy też może być fajna
Konstancja30 21:45, 07 gru 2012

bociek napisał(a)
A to Wy bedziecie wianki dziergac Welniane.

Magda, getry powiadasz. Ja swoj z szalika zrobilam, bo getrow niet, stare swetry pooddawalam, a zachorowalam okrutnie na Kasiny wianek sweterkowy.

Milego dziergania, plecenia i klejenia Dziewczyny

Kasik ... po splot taki na wianek idzie się do "lumpeksu" ... tam wiele wiele splotów w sweterkach ... wynorać ... wdziać na wianek i voila ...

a z szalikiem super patent
Madzenka 21:51, 07 gru 2012

Inspiracje wiankowe piękne! Ale ja chyba będę robić na bogato... W świeta musi być grizwoldowo! Skoro lampki nie wyszły będzie na bogato w bombkach i wiankach

Madzia nie wiem gdzie wyjadę z obwodnicy... Zawsze dla mnie jest to suprajz... Bo mój GPS jakoś obwodnicy nie widzi prawidłowo.... A chyba że sobie go zaraz zaktualizuję
Sebek 21:52, 07 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Madzia nie bójta mam gotowy wianek z Tk max, obfocimy gdyby nam nie wyszło ale myślę że z taką grupą wsparcia nie ma takiej opcji aby nie wyszło!
A w TK będę dopiero po giełdzie w sobotę to obejrzę co w trawie piszczy

Ostatnio widziałem w Bielsku taki cały z kolorowych bombek - pomyślałem o Tobie Ozdoby Blomusa też były, ale myślałem, że większe są - więc nie wziąłem ich

Będę kibicować Waszym wiankom
noemi 22:00, 07 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Inspiracje wiankowe piękne! Ale ja chyba będę robić na bogato... W świeta musi być grizwoldowo! Skoro lampki nie wyszły będzie na bogato w bombkach i wiankach

Madzia nie wiem gdzie wyjadę z obwodnicy... Zawsze dla mnie jest to suprajz... Bo mój GPS jakoś obwodnicy nie widzi prawidłowo.... A chyba że sobie go zaraz zaktualizuję

Marzenko,zadzwonie do Ciebie rano ... będę wyjeżdżać od strony Mokronosu .... za światłami w prawo w stronę jest wjazd na giełdę , za nowym budynkiem oleofarmu
Madzenka 22:03, 07 gru 2012

Ja teoretycznie topografię znam. Nawet budynek konkurencji wiem gdzie zlokalizowany! Tylko praktycznie nigdy nie mogę trafić
Ale mam gps
noemi 22:03, 07 gru 2012

Izuś prawda , że taka zima jest fajna z perspektywy kocyka

Sebek dzięks , jutro zakupy ... w środę wiankowanie
noemi 22:06, 07 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Ja teoretycznie topografię znam. Nawet budynek konkurencji wiem gdzie zlokalizowany! Tylko praktycznie nigdy nie mogę trafić
Ale mam gps

okey zjazd z obwodnicy na kąty wrocławskie i wyjedziesz w Mokronosie