Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

aga_pe 23:12, 06 cze 2013

noemi napisał(a)

do zobaczeniu już za parę godzin ... zastanawiam się , czy my jesteśmy normalne ?

e...chyba nie . Wczoraj mnie nosiło i postanowiłam, że choć na pięć minut wlecę do szkółki......tak się zagadałam, że Młodego z przedszkola chwilę po 16. odbierałam....a przedszkole do 16.00 Wyrodna matka
Madzenka 23:15, 06 cze 2013

Do soboty kofam was
Wieloszka 23:41, 06 cze 2013

Madziu! Ja też bym oczopląsu dostała!!! Już zdjęcia mi wystarczą No i będę musiała tam pojechac Spotkania zazdraszczam (i tej pysznej pizzy )i nie mogę doczekac się soboty
Wieloszka 23:43, 06 cze 2013

noemi napisał(a)

do zobaczeniu już za parę godzin ... zastanawiam się , czy my jesteśmy normalne ?

Oj nie bałdzo
Jedziecie na giełdę? Chyba nie muszę przypominac o fotkach ? Ewentualnie zadowolę się krótką relacją ustną
noemi 23:44, 06 cze 2013

aga_pe napisał(a)

e...chyba nie . Wczoraj mnie nosiło i postanowiłam, że choć na pięć minut wlecę do szkółki......tak się zagadałam, że Młodego z przedszkola chwilę po 16. odbierałam....a przedszkole do 16.00 Wyrodna matka

ufffffff ulżyło mi
Wieloszka 23:46, 06 cze 2013

aga_pe napisał(a)

W zeszłym tygodniu zajechałam prosto po pracy do Botanika, zamiast do szkoły po dzieci. Jak wreszcie po nich dotarłam z półgodzinnym opóźnieniem, czekali z wyrzutem, że chyba zapomniałam, że przecież są głodni i nie jedli obiadu To tak na pocieszenie wyrodnej matki
noemi 23:48, 06 cze 2013

Wieloszka napisał(a)

Oj nie bałdzo
Jedziecie na giełdę? Chyba nie muszę przypominac o fotkach ? Ewentualnie zadowolę się krótką relacją ustną

osztyyyyyy rozpracowałaś nas ... ale to przeze mnie, bo zamroczyło mnie w tej szkółce i zapomniałam o naszej misji ... i teraz plan B trzeba wcielić w życie .... relacja będzie
Wieloszka 23:55, 06 cze 2013

noemi napisał(a)

osztyyyyyy rozpracowałaś nas ... ale to przeze mnie, bo zamroczyło mnie w tej szkółce i zapomniałam o naszej misji ... i teraz plan B trzeba wcielić w życie .... relacja będzie

Nie musiałam się za bardzo wysilac, żeby się domślic, co kombinujecie Jestem pod tel.jutro
noemi 23:56, 06 cze 2013

Wieloszka napisał(a)
Madziu! Ja też bym oczopląsu dostała!!! Już zdjęcia mi wystarczą No i będę musiała tam pojechac Spotkania zazdraszczam (i tej pysznej pizzy )i nie mogę doczekac się soboty

Gabi mówiła, że Tobie będzie się tam bardzo podobało ... musimy się umówić w szkółce , a po, do PIU ....

obwodnicą po pracy szybko dojedziecie ... Marzenka zna to miejsce ... nie wiem jak Irenka i Justynka ... musimy się zorganizować

Dziewczyny moje Kochane ... też już nie mogę się doczekać soboty buziam
noemi 23:57, 06 cze 2013

Wieloszka napisał(a)

Nie musiałam się za bardzo wysilac, żeby się domślic, co kombinujecie Jestem pod tel.jutro

oki będę dzwonić