Magda a gdybym sobie fairy wymienila na larissę? Raportuj jak znosi deszcze, czy trzeba ją obcinać po przekwitnięciu, jak długo kwitnie, jak długo kwiat się utrzymują na krzewie. Ot tyle wystarczy
Dziewczyny, będę raportować jak się sprawuje Larissa . Poleciła mi ją AniaDS Aniu buziak ... jest różą samoczyszczącą , dam znać czy to działa ... kwiaty nie brązowieją po deszczach , też dam znać kwiaty pokazały się 14.06, policzę ile dni będą utrzymywać się na krzaku
Madziu, czy wiesz, że czułam się przy spotkaniu jakbym Cię znała od lat....? że to było mega przeżycie ! cudnie było się spotkac w realu, dziękuję i do zobaczenia !!! mam nadzieję, że się będziemy widywać gdzieś...na poplątanych ścieżkach życia.... sciskam moooocno !
Anula to jakaś magia , bo ja czułam to samo!!! bardzo się cieszę że się udało i mogłyśmy przez chwilę pobyć razem posiedzieć na ławeczce...
... och bardzo bym chciała widywać się , wypić razem kawusię ... dziękuje Ci Kochana , ogród Twój to magiczne miejsce ... buziam ))