Madziu, tyle pięknych horti kupiłaś!
Mam nadzieję, że nie kosztem śniadania
Ja bym oczywiście też jakieś traffki na froncie upchnęła
Ale ja maksmalistka, a Ty minimalistka....
Po cichu jednak popieram Sebka, stipy i czosneczki...
Bardzo Wam dziękuję za cenne rady . Pozdrawiam serdecznie Odwiedzających mój ogródek , jest mi bardzo milo.
I jak wyprawa do L... były horti ? Trawki korcą ... ale nie wiem czy mi nie zakłócą mojej wizji ... pomyślę jeszcze
Buziaki
Aga korci mnie , ale jeszcze poczekam z tym pomysłem.
Buziaki
Trzymam kciuki za Twoje limki. i dziękuję za miłe słowa
Dziękuję i bardzo się cieszę.
Pozdrawiam i dziękuję.
Sebek , piękne inspiracje.... zapisuję i będę dumać. Dzięki .
Nie , nie kosztem śniadanka. Horti jako deserek oczywiście. Nad trawkami myślę .... ale po czosnki musimy na giełdę wybadać temat !!! musimy zzrobić hurtowe zmówienie
Marzenko , Ty to masz oko kupiłam 2 sztuki do donic... i zrobiłam przymiarkę do kul... jednak mi tam nie pasują ... na razie cieszę oczy samymi kuleczkami. A horti radzisz przesadzić w październiku ... jak ja je wytargam z tych donic ... bojem się trochę ... no ale muszę ...
Z moich obserwacji wynika, że zieleń miniaturowej rozplenicy do zieleni bukszpana jest zbyt zbliżona i zlewają się w jedną plamę. Lepiej posadź je w inne miejsce a do przeogródka dodaj stipę, hakone lub carexy
No u mnie niestety nie było horti, tzn były 2 sztuki, ostatnie i nie kwitły więc nie brałem. Też po 14zł, ale tak później sobie myślałem, że trza było wziąć i dokarmić to w przyszłym roku byłyby fajne. Teraz to już trudno