Mały, ciasny, ale własny i do tego przecudny. Naprawdę śliczny ten twój ogródek – świetne kompozycje, super dobrane rośliny i w ogóle taki całuśny. A „kulkowy” przedogródek – też rewelacja. Oj….. gdzie moje dobre maniery – a przywitać się….. Dzieeeeń doooobryyyy……witam imienniczkę. Przywędrowałam do ciebie z łódzkiego i podziwiam twój ogródek. Prawdę mówiąc to podziwiam go już od jakiegoś czasu – tylko że incognito. Teraz wyszłam z cienia i po ujawnieniu się oficjalnie mogę się przyznać, że „Ogród Magdalenka” był pierwszy jaki kliknęłam na Ogrodowisku. Kliknęłam i zaczęło się……. Dziś to już wsiąkłam na dobre w te wasze ogrody, ogródki i działeczki. Odkryłam nową pasje i miłość… ciekawe co na to mój Małż….. Jeszcze raz gratuluję pięknego ogrodu, wielki szacun - ile czeka mnie jeszcze pracy, aby mój ogród taki właśnie był? Na pewno nie długo znowu wpadnę do ciebie, zapraszam do „szmaragdowego”, pozdrawiam cieplutko Nikita.
Madziu,zakopczykowałaś już hortensje w donicy ?
Aga , trochę się naoglądałam takich małych ogródków bez trawnika i są ok ... jak powiększymy taras , a tego chce M. , poszerzymy rabaty , a tego chcę Ja , to braknie miejsca na trawę.
Fajnie, że sie wybierasz do Białki Ciebie nie znam osobiście, więc już sie cieszę
Witaj Magdaleno!, znasz piosenkę WOX "O Magdaleno", Ty jako pierwsza się do mnie odezwałaś,zapamiętałam i Twój śliczny mały ogródek też....pozdrawiam
Widzę, żę wielkie zmiany się szykują Ojj będzie się działo Projekt jakiś już masz ?
To na razie plany ... zobaczymy czy uda się je zrealizować. Trzymaj kciuki
Oj bedzie ciekawie...już to widzę Ja też z tarasem mam zamiar zaszaleć na wiosnę
Tylko jeszcze dopytam. Skoro powiększasz taras to co z zawijaskiem? Trzymać kciuki oczywiście będę