Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Madzenka 00:09, 02 kwi 2012

Magda w tę pogodę to tylko w desperacji moźna pracować. Kulki jeszcze przytniesz w tym tygodniu
noemi 00:15, 02 kwi 2012

Mam taką nadzieję ... dobrze ,że już dzień dłuższy
Wieloszka 09:20, 02 kwi 2012

noemi napisał(a)

Magda, fajnie te bukszpany wyglądają, a jeszcze zyskają jak je przytniesz w kulki Dasz radę, dasz! Będziesz coś pomiędzy nimi dosadzać, jakieś trawki?
Milka 14:10, 02 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)

Magda, fajnie te bukszpany wyglądają, a jeszcze zyskają jak je przytniesz w kulki Dasz radę, dasz! Będziesz coś pomiędzy nimi dosadzać, jakieś trawki?

I mnie też sie podoba zdążysz je z przycięciem, ja swoich tez nie skończyłam i nie martwię się tym

też jestem ciekawa co tam dołożysz? jakieś trawy srebrzysto-białe i białe kwitnące kwiaty?
pozdrawiam, pogoda ciut lepsza
noemi 11:47, 03 kwi 2012

Dziewczyny na razie nic nie będę dokładać między te bukszpany, dojdzie wiśnia umbraculifera i może jeszcze duża kula z bukszpanu ... trawę muszę ciut przesunąć, ale jest u mnie 3 sezon i mocno się rozrosła, ciężko mi było ją ruszyć ... trochę zakłóca teraz plan ... pomalutku wszystko ogarnę pozdrawiam Was słonecznie... pogoda trochę lepsza słoneczko wychodzi
GabiK 12:05, 03 kwi 2012

Magda, doczytałam, że jedziesz do Warszawy na wesele po świętach. Gdzie nocujecie i o której w niedzielę wracacie?
Jak chcesz, to mogę Ci tę próchnicę kupić, można ją dostać tuż obok mnie i w niedzielę wpadniesz na kawkę i sobie odbierzesz.
Noclegiem też służę.
noemi 12:12, 03 kwi 2012

GabiK ojej , jesteś Kochana Nocujemy w hotelu BOSS Karczma Góralska ... dziękuje Ci za chęć pomocy, ale nie będę się umawiać, bo nie wiem jak będzie... czy będą poprawiny? ...o której będziemy wracać? ... ciężko coś przewidzieć...czy zabawa będzie do białego rana? ...porozmawiam z M. i jeszcze dam Ci znać
abiko 12:15, 03 kwi 2012

Co za magiczna próchnica odkwaszona, jakiejś konkretnej firmy? bo już się pogubiłam
noemi 12:19, 03 kwi 2012

Agnieszka to jest próchnica odkwaszona, Danusia ją stosuje, ona rozluźnia ziemię ,zawiera kredę i jest dobra dla roślinek, u mnie jest dobra ziemia, czarna , ale bardzo zbita i tłusta , u nas kupiłam torf odkwaszony z kredą właśnie i mieszałam go z ziemią a tą próchnicę Danusia stosuje też jako ściółkę jest pakowana w takich żółtych workach, w realizacjach Danusia pokazuję ją zawsze
Wieloszka 12:41, 03 kwi 2012

GabiK, a czy ten sklep obok Ciebie, w którym sprzedają próchnicę prowadzi sprzedaż wysyłkową? Albo czy mogłabyś z worka odczytać nazwę i adres producenta? U nas nigdzie takiej nie ma i w internecie też nie mogę znaleźć