U mnie miały być Yokushima Dwarf, ale się sprzedały przez pomyłkę to Finka doradziła Kleine Fontanne na ich miejsce. Tylko, że bidne są, a najsłabszy to ma dosłownie dwa ździbła.
Ale jak zaraz zacznę akcję podlewanie i gnojówka, tak jak Polinka radzi, to zbiorą się w sobie i jeszcze mnie zaskoczą - taką przynajmniej mam nadzieję
Olu piękny masz ogród taki wymuskany estetycznie bardzo mi się podoba. Masz dziewczyno dobry gust a to w połączeniu z pracowitością procentuję. Podziwiam Twoją pracę i pomysły za każdym razem kiedy tu jestem
Ola, w uproszczeniu - czy najpierw zabetonowaliscie narożniki a potem na nie były nabijane deski? a dach ma ukryty spadek? kiedy powstawała altanka? poszperam i poszukam zdjęć.
Jak się nie przygotuję choć troszkę z tematu to skończy się gotowym straszydłem z casto.
Nenufary śliczne w moim ulubionym kolorze. Podjazdowa już cudna, aż się boję pomyśleć co będzie w sezonie.
Melduję u mnie również susza