Madziu rabata ślicznie wyszła. A tak swoja drogą jestem ciekawa ile kulek bukszpanowych będziesz mieć w swoim ogrodzie, bo jak aż sie boję liczyć, ile u mnie ich już jest.
Teraz myślałam, żeby na rabate brzozową bukszpanów już nie kupować, ale chyba znowu kupie, bo one jednak przy suchej glebie bardziej chyba dają radę, niż choiny o których myślałam
Łukasz zazdroszczę, że Ci tak łajnie podział żurawek wychodzi. Powiedz proszę, czy po podzieleniu należy ilość listków oggraniczyć i je poobcinać. Ile ich tak powinno się zostawić?
A zawody z chrześniakiem, które przegrałeś, to chętnie bym zobaczyła
Aniu u ciebie warzywnik już elegancko zrobiony, wysypany kamyczkiem. U mnie niestety nie ma czasu, by do końca go zrobić, i cały czas mam dylemat, czy wysypać go kora, czy kamykami.
Agnieszka dziękuje Ci bardzo. Niedaleko mam buka Rohan Obelisk, w zeszłym roku wymagał pryskania.
"Dawyck Purple" - podoba mi się, muszę na spokojnie to przemyśleć.
Jolka pytałaś o podpory. Wydaje mi się, że nie było chyba instrukcji, bo to bardzo proste jest, pręt i na nim przyspawana kulka.
Mogę dopytać męża o ewen. grubości, jakbyś potrzebowała.
To, że małe są to tylko dobrze świadczy, bo nie są pędzone i rosną w naszych warunkach. Przecież to normalne, że w marcu czy nawet kwietniu nie dostaniemy wielkich miskantów Nikt nikogo też nie oszukuje, bo na stronie podane są wielkości doniczek i można się domyślić jakiej wielkości są rośliny. Ceny wcale nie są duże.
Ja u siebie takich trawek nie kupię. Ani tylu odmian, ani w takich cenach jak u Pana Trawki.
Można nie polecić...ale czemu odradzać?
Pan Tadeusz jest dodatkowo bardzo miły i pomocny w doborze trawek.
No i zawsze dorzuca mi gratis
Ja bardzo polecam!