Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony

Ogródek Iwony

siakowa 07:41, 18 maj 2015

tytan pracy nie kobieta pozdrawiam
Ala106 08:01, 18 maj 2015

siakowa napisał(a)
tytan pracy nie kobieta pozdrawiam

Z ust mi wyjęłaś .
Ja musiałam tydzień odpocząć, po ostatniej robocie, a tu ciągle do przodu.
Podziwiam.
bdan 08:18, 18 maj 2015

Iwk4 napisał(a)
A tu będzie trzeba poprawić linię podczas kładzenia obrzeża.

Następna perfekcyjna ogrodniczka
Malgosik 08:47, 18 maj 2015

uśmiałam się z tego lustra
fajnie zasłoniliście ten murek
pięknie z nowymi obrzeżami
Iwk4 12:14, 18 maj 2015

frezja napisał(a)
czyli tworzycie wspaniały rodzinny team

Z e-Musiem tak, z dzieciakami trzeba manipulować, by miały korzyść. Nie widzą potrzeby miłości do ogrodu
Ewkakonewka napisał(a)
Iwonko piękne sobotnie postępy, ale też orobiliście się ogromnie. Dzieciaki z prezentem się postarały odpowiednio

Ewuniu, poczta pantoflowa zadziałała
Iwk4 12:14, 18 maj 2015

Agatan24 napisał(a)
Ok czekam.

Agatko, napisałam na pv
Iwk4 12:19, 18 maj 2015

omelka1 napisał(a)
Z krawężnikami zrobiło się tak elegancko i przejrzyście.Zazdroszczę Ci pomocnika , ja takie prace muszę robić sama bo moja połówka jest absolutnym ignorantem ogrodowym.
Pozdrawiam.

Witaj Agatko u mnie
Pomocnik jest tu bardzo istotny, z tymi krawężnikami sama bym nie dała rady, tym bardziej, ze nie wolno mi dźwigać. Mi też się lepiej podoba z tym wykończeniem. Jak ktoś ma glinę, to kanciki pięknie wyglądają, u mnie struktura ziemi taka, że wszystko się obsypuje. Próbowałam
Szkoda, ze ty na swojego nie możesz liczyć. Może się jednak przekona. Niektóre dziewczyny się chwalą, ze M zmienił nastawienie do ogrodu z czasem i też mają pomoc.
Mój, jak tu piszę, pyta się, co piszą dziewczyny i że jak już go nie będę chciała, to może jakaś go weźmie
Iwk4 12:22, 18 maj 2015

Ewa777 napisał(a)
Iwonko, super zmiany Ciągle przecie do przodu Z tym obrzeżami dobry pomysł Dużo pracy wykonaliście wczoraj, a pogoda nie była nadzwyczajna. Przedpołudnie spędziłam na targach w Renku. Nacieszyłam oczy roślinnością i kolorami

Ewuniu, też planowałam, a potem się okazało, że prace w ogrodzie i na budowie ważniejsze. Za mało czasu na wszystko i budżet wyczerpany
Pogoda w sobotę była w miarę. Gorzej z tą niedzielną było. Jakieś załamanie pogodowe, raz wichura, potem deszcze siarczyste, potem cisza i słońce i od nowa. Trzeba było pilnować momentu, kiedy wyjść z domu, by wrócić suchym
Zajrzę do ciebie zobaczyć, jak nacieszyłaś oczy
margaretka3 13:06, 18 maj 2015

Ooo, uspokój męża, że ja to bym go przygarnęła, bezdomnym nie zostanie Jakby coś to byłam pierwsza w kolejce po męża-ogrodnika, którego baaardzo zazdroszczę
Iwk4 13:08, 18 maj 2015

katiaxx napisał(a)
bardzo czysto i przejrzyście się zrobiło z obrzeżami jak dla mnie zdecydowanie na plus bo lubię na prosto

Kasiu, dziękuję.
Wreszcie jest jakaś koncepcja, przestałam się miotać.
Wolałabym kostkę granitową, ale wcześniej już była kostka betonowa i mus kontynuować. Granit, biały dom - będzie w następnym życiu. M nie cierpi bieli Na eko-bordy też kręcił nosem