Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ren133"

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 12:39, 05 sty 2016

Do góry
Dominika11 napisał(a)
ja też tak to znam

Ja też
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 12:38, 05 sty 2016

Do góry
Margarete napisał(a)

Jak to kiedy? W lutym jak Karolina wróci z kolejnej wyprawy....będą wspomnienia, foty, wrażenia, ciepły kominek, coś na ząb.....i myślę że fajne bumory uczestników spotkania

Fajnie
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 12:37, 05 sty 2016

Do góry
Karol99 napisał(a)

U mnie tak samo.. Niech już się kończą te mrozy. Marzę o wiośnie.

Jak większość z nas
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 12:37, 05 sty 2016

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
A ja dopiero dziś doczłapałam by podziękować za życzenia świąteczne... ostatnio wolno się poruszam.... i bez podjadania ciasteczek i drożdżówek.. ... to SKS jak nic.

Życzę Ci byś spełniła wszystkie plany z wypisanej listy i trochę udało się zrobić ekstra..chociażby superaśną ścianę wodną

A kompostu za 4,20 to zazdroszczę Wam.. u nas nie ma możliwości kupienia Ale kilka worków z liśćmi zachomikowałam pomiędzy drzewkami

Tak żywotnej osoby jak Ty "to" nie dopada Zresztą nie tylko ogród ale i wnuki Cię potrzebują także nie masz wyjścia musisz się trzymać
Scianka marzenie mam nadzieję, że nie ściętej głowy
Kompost fajna sprawa ... ale żeby nie było sama też wzięłam się za produkcję
Pozdrawiam
Dla odmiany czas na zmiany... 12:34, 05 sty 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
Śliczny ogród

dziękuję bardzo
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 12:29, 05 sty 2016

Do góry
yolka napisał(a)
Wpadłam zostawić pozdrowienia i życzyć pomyślności w 2016. Styczniowy ogród magiczny

Dziękuję i również życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 12:28, 05 sty 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Śliczna donica i piękny zielony trawnik. O tej porze roku i mrozem za oknem takie fotki rozgrzewają od środka

Ooo powiem Ci polinko, że rozgrzewają i to bardzo ... taka koloroterapia działa na nas lepiej niż cokolwiek innego ... a szukanie inspiracji na kolejne rabaty też świetny pomysł żeby zapomnieć o siarczystym mrozie Dziś u mnie -15C ...
Od nowa ... na przekór wszystkim 11:03, 05 sty 2016

Do góry
sarenka napisał(a)
Jacy wy wszyscy zdolni jesteście, takie piękne ogrody robicie wszyscy u siebie
Iwka łaaadnie maaaasz
I ja sobie spisze co na ten rok w ogrodzie, ale aż sie boję bo wszytsko zalezy jak wiadomo od zł ile bede mogła przeznaczyć
zdolni to wszyscy jesteśmy jedni więcej, inni mniej (ja oczywiście w tej drugiej grupie)to forum zmienia upodobania i chciałoby się coś ciągle zmieniać i upiększać
Warmia napisał(a)
Iwak, życzę Tobie, abyś zrealizowała wszystkie punkty swojego planu, bo jak na razie idziesz w bardzo dobrym kierunku
dzięki Marta, będę starała się realizować punkt po punkcie, a co uda sie zrobić to zobaczymy
Iwcia napisał(a)
Takie podsumowanie dodaje sił, kiedy widać jak wiele dokonało się w przeciągu jednego roku. Gratuluje
żebyś wiedziała, że dodaje i napędza do działania. Wcześniej niby coś tam się robiło w ogrodzie, ale to nie to samo. Teraz widać pracę i efekty i chce się więcej i więcej
Kasya napisał(a)
Wszędzie podsumowania Fajnie widać zmiany
A co zrobilas z tymi hakuro ?
hehe przesadziłam je za stodołę, nie wiem czy się przyjmą
AnnaCh napisał(a)
Iwka, przez rok takie zmiany Super Plany ambitne i fajne, szczególnie polecam Ci zrobienie skrzyń i swoje warzywka
rozgryzam właśnie temat skrzyń
olga80 napisał(a)
Bardzo pozytywne zmiany jest pięknie, bardzo dużo pracy w to włożyłaś.Brawo !! Plany na nowy sezon też ciekawe i pewnie efektowne. Jak ja namówiłam M do wycięcia jego ulubionej wierzby to Ty namówisz do rozbiórki Trzymam kciuki
Ja tam długo namawiać nie zamierzam, najgorsze to zrzędzenie, ale codziennie gderam, gderam aż się oswoi,a potem to już z górki
amelia_b napisał(a)
jak ja ci zazdroszczę ze tak już wszystko wiesz co i jak ja mam czarna dziurę w głowie
a gdzie tam wiem, mam niby plan ale u mnie problem z doborem nasadzeń
Karol99 napisał(a)
Super zmiany.
dzięki
Kuba napisał(a)
Zrobiłaś kawał dobrej roboty, nie korci Cię żeby się przenieść z wątkiem do naszych ogrodów?
tak się właśnie zastanawiałam nad przeniesieniem, tym bardziej że wątek z projektowaniem bardziej na temat, a u mnie w wątku to różnie
katel napisał(a)
Witam! Udało mi się wreszcie dotrzeć z rewizytą! Kawał roboty zrobione a i plany ambitne! Trzymam kciuki i będę zaglądać .
Witaj Kasiu u mnie
Basilikum napisał(a)
super plany, niech sie uda
no niech sie uda
ren133 napisał(a)
Fajnie mieć plany ... ciekawa jestem jak Ci pójdzie z 3pkt?
to akurat najmniejszy problem
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 09:11, 05 sty 2016

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Danusiu Śliczne to zdjęcie jest
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 08:59, 05 sty 2016

Do góry
Już nie mogę się doczekać opowieści na żywo i zdjęć z tej cudownej wyprawy
Typografia ogrodu 08:47, 05 sty 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
a i coś dla miłosników lukru plastycznego - wspominałam kiedyś, że robiłam córce roczek w pirackim stylu i wtedy pierwszy raz pracowałam z lukrem - fajnie powspominać

Cudności
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:07, 04 sty 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

... to kiedy zaczynamy?

Jak to kiedy? W lutym jak Karolina wróci z kolejnej wyprawy....będą wspomnienia, foty, wrażenia, ciepły kominek, coś na ząb.....i myślę że fajne bumory uczestników spotkania
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 19:39, 04 sty 2016

Do góry
ren133 napisał(a)
Karol
Oby mi ich nie zmroziło na amen - dziś rano o 8mej było u mnie -16C!!! i zero kołderki śniegowej

U mnie tak samo.. Niech już się kończą te mrozy. Marzę o wiośnie.
Tu ma być ogród :) 15:54, 04 sty 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

trzeba mieć nadzieję ... widzę, że Ty nie do zdarcia dziewczyno jesteś ... warzywnik organizujesz

To chyba już czas, od wczoraj na wątkach już tematy nasienne się pojawiły.
A temat warzywniaka przeskoczył z ubiegłego roku, bo nie udało się go zrobić tamtej wiosny, miałam co prawda własne pomidorki koktajlowe, cebulki, sałatę, szczypior czy rzodkiewkę, ale w tym roku mam ochotę na wiele więcej.
Tu ma być ogród :) 15:39, 04 sty 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

co ma być to będzie, od dziś już mają zelżeć te mrozy, nasze ogrody miały kilkudniowy test, wiosną przekonamy się jakie będą jego wyniki.

trzeba mieć nadzieję ... widzę, że Ty nie do zdarcia dziewczyno jesteś ... warzywnik organizujesz
Szmaragdowy Zakątek 15:35, 04 sty 2016

Do góry
Trzymaj się kochana bo dobrze wiem co to znaczy jak zdrowie szwankuje I mam nadzieję, że limit nieszczęść na Nowy Rok już wykorzystałaś
Buziaki
Dla odmiany czas na zmiany... 15:19, 04 sty 2016

Do góry
Śliczny ogród
Ogród tworzony z pasją 14:57, 04 sty 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Ale to sobie wykombinowałeś Taki młody a taki zaradny Ja będę wysiewać stipę

Ja też, jeszcze werbene patogonska.

A no i jezowke tylko musze kupić nasionka.
Ogród tworzony z pasją 14:50, 04 sty 2016

Do góry
Karol99 napisał(a)
Pokaże Wam moją własnoręcznie zrobioną "multim-palete". Kubeczkow oczywiście sukcesywnie przybywa. Jestem gotowy na sianie teraz tylko czekać na odpowiedni termin

Ale to sobie wykombinowałeś Taki młody a taki zaradny Ja będę wysiewać stipę
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 12:15, 04 sty 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Iwonko
Pokazywałam już wcześniej taras i donice
Na przykład tutaj:

Nie mogę znaleźć w tej chwili zdjęć drugiej donicy ... tyle tych stron
Muszę sobie jakoś sensownie uporządkować zdjęcia
Fajnie, że Ci się podobają
Również wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Śliczna donica i piękny zielony trawnik. O tej porze roku i mrozem za oknem takie fotki rozgrzewają od środka
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies