Ładne zakończenie rabaty z tymi obeliskami. Będziesz je czymś obsadzała czy zostawisz gołe?
Bardzo mi się podobają te kamienne koryta. Ja bym ich niczym nie wypełniała. Wokół jest pełno roślin, a one taki spokojny element tworzą i same w sobie są ozdobą.
To Guernsey Cream, on jest bardzo wczesny. Uwielbiam go, choć kupiony omyłkowy, bo miał być inny . Rzeczywiście przypomina nieco Emperorki.
Magnolia z tych wcześniejszych - po kwiatach pozostało wspomnienie ale liście mnie zauroczyły . A u derenia China Girl też ledwo co widać, mam dobry zoom w telefonie .
Kasia podglądam i się zachwycam (pomiędzy pracą a garnkami i książkami). Ale ten powojnik zwalił mnie z nóg. SERIO!!!!!!! Jego kolor skojarzył mi się z tulipanami emporkami. One tez są takie waniliowe. I proszę Kasia tylko nie pisz mi , że to jakiś powojnik NN
Ania sa brzydkie jak noc i je wysadzę po kwitnieniu na dół działki gdzie nie będę na nie patrzeć buaahaha a tu posadze pewnie las werbeny i tyle.
Też na tej zasadzie kupiłam bo stała nietknięta paleta ludzie z piętrowymi wóżkami a na rośliny nikt nie spojrzał... stwierdziłam i tak potrzebuję to niech bedzie a akurat percy'ego chciałam. Ale to na bank nie jest on buuu
Kasia zazdro!!! hehe z drugiej strony cieszę się że nigdzie nie jeżdżę bo mam szczerze dosyć sadzenia!!! Po dobrym 1000 doniczek musze mieć przerwę i to pilnie. Jeszcze trochę host i już
Hahahahhaha mój to pierwszy strażak w domu i też mnie goni. Zawsze sprawdza czy te moje świeczunie aby bezpiecznie stoją i nie spowodują pożaru. Teraz w I. są takie mniejsze tealighty które szybciej się wypalają. Czuję się bezpieczniej zostawiając je w latarence. Minusem jest fakt, że często zdążą sie wypalić zanim my skończymy biesiadę na balkonie.
W zimie zrobiłam sama kilka świeczek ale chyba dałam za duże knoty i teraz strasznie dymią przy paleniu. Mam zakaz palenia ich na balkonie:0)