Jazzy trawka juz wyglada ładnie
Cały czas chcielismy siatke ale .....w koncu jej nie połozylismy jakos zdecydowalismy ze nie trzeba ...czas pokaze czy to dobra decyzja
Ja mam wszystko w ogrodzie z polecenia ostatnie slowo u mnie miała jazzy tylko ja ja pierwsza w ziemie wsadziłam a ona teraz czeka i patrzy hihihi czy decyzja dobra
Jak cudasnie fajnie ze masz te umbry ja planuje tak platany ()
Pokazałam moim chłopakom to zdjecia i sie smieja ze jak i nas )) szukalismy daszkow ale Twoje sa godne uwagi bardzo na wysoki połysk jak lubie
Mam jeszcze namiar który mi dałas sliczny efekt .....platanów szukam w rozsadniejszej cenie niz trzy pierwsze ale chyba nie znajde .....
W zeszłym roku miałam podobne połączenie- vertigo i million bells- na koniec sezonu miałam już tylko wertigo bellsy zostały zjedzone Też sugerowałam się tą fotką, którą pokzywałaś Podlewałam i zasilałam obficie nawozem do surfinii.
Przy okazji zapytam jaką mieszankę traw posiałaś? Mam właśnie kupić do siebie i nie podjęłam jeszcze decyzji- chodzi mi o to aby nie rosła jak szalona
U mnie tez ostatnio był taki gość, synek jak ja zobaczył to zakręciły mu się łzy w oczach, broda zatrzęsła i mówi mamusiu ja nie chce żeby od nas odchodziła, wchodziła męzowi pod nogi i po recach się wspinała, jakaś towarzyska, więc byliśmy zmuszeni ją przygarnąć
lojalna_ - Jolu, moje bzy możesz sobie narwać do wazonu ile tylko chcesz!!! Zapraszam.
Krys – Krysiu tak, tak trawnik to podstawa…najpiękniejsze nawet rabaty tracą w sąsiedztwie piachu i chwastów. A trawniczek wcale tyle pracy nie wymaga…więc do dzieła kobieto…za pomocą szpadla i eMa trawniczek będziesz miała jak ta la la.
popcorn – Carola, nazwę żurawki zapisałam, bo znowu mi w czeluściach zwojów mózgowych gdzieś się zapodzieje…
ewellinka – Ewelinko, moje szmaragdy już stykają się dołem, wiec mają ok. 1 metra szerokości. Ale ile maja lat…??? Nie mam zielonego pojęcia. Poczekaj zaraz policzymy…Sadzone były za nim „urzędowo” odziedziczyłam działkę…hmmm….jeśli mnie pamięć nie myli…muszą mieć jakieś 10-11 lat.