a mój M zawsze głupa rżnie, że niby nie wie więc ja wyliczam co chcę a On wybiera np w tym roku powiezialam że mam takie marzenia że mikołaja na nie niestać... ściana wodna, duże ciurkadło, i nowy laptopik. Wybrał najtańszy
kurcze nie mam powiadomień i nie wiedziałam że ktoś coś napisał Danusiu awatarek jest stary z października chyba... Gosiu a to chyba naturalne bo każdy tęskni za słońcem, ciepełkiem, a nawet zakwasami Sebek prawda że apetycznie? moje truskawki jakies wczesne bo to zdjęcia z maja a owocowały już doś dużo, zobaczymy w tym roku Co do projektu to powiem tak ja bym baaardzo chciala dokonczyć , jak będzie sie okaże w trakcie
Ostatnio Madżenka pokazywała magnolie i strasznie mi się spodobała, nie mam jej w projekcie i zastanawiam się czy uda mi się ją gdzieś mądrze wkomponować...
Zobacz Danusiu na Twoich zdjęciach jakby promiennie dzisiaj było... a ja byłam dzisiaj na chwilke w stolicy i było buro... U Ciebie nawet słońce świeci gdy nie świeci
Jest nowy rok, weekend dzieci śpią więc sobie coś tam pobazgrze Na ogrodowisko trafiłam w maju 2011 gdy zaczełam robić ogród. Wtedy myślałam że dam radę jakoś sama...o jaa głuupia no i coś tam dłubałam do późnego lata w międzyczasie stwierdziłam że kiepsko mi to wychodzi. poprosiłam Dansie o pomoc i wiosną 2012 roku zaczełam zmiany tego co zrobiłam według jej projektu. Trochę udało mi się w tym roku zrobić, dużo zostało na ten rok. Już się nie mogę doczekać wiosny...
miałam powklejać zdjęcia ze zmian ale nie chce mi się biegać po wszyskich folderach i dopasowywać tych samych ujęć leń przezemnie przemówił... ale dodaam kilka do których tęsknie z maja 2012
Dziękuję wszystkim za życzenia
Nie przepadam za Sylwestrem, ale Nowy Rok zawsze mnie nastraja pozytywnie. Wszystkim którzy oglądają moje poczynania ogrodowe, życzę by Nowy Rok nie był gorszy od tego który właśnie się kończy...
fajne te...kuleczki...
jestem UZALEŻNIONA
hahha kulki w każdej postaci są super a ja lubię bursztyn bo pachnie latem i ma pozytywny kolor
hm... no nie wiem ja jak Gosia nie zdecydowana jestem... chociaż z tym większym tarasem tak bardziej przejzyście?
Ana , tam w sumie będzie leżak, bo odkąd jest nawodnienie nie może stać ot tak na trawce i to taka samotnia moja ma być (samotnia przed wejściem do domu, hehe)
ale marzy mi się takie zarośnięte zacisze z wodą
Dziękuję wszystkim za życzenia
Nie przepadam za Sylwestrem, ale Nowy Rok zawsze mnie nastraja pozytywnie. Wszystkim którzy oglądają moje poczynania ogrodowe, życzę by Nowy Rok nie był gorszy od tego który właśnie się kończy...