kiedyś przy okazji "milionów" cebulek wtykanych ogrodowiskowo w grunt Madżenka wyliczyła tak (szukałam godzinę w swoim wątku !!! )
"Współczynnik korelacji ilości cebul z wizualnym efektem wiosennym jest co najmniej na poziomie 0,9
Biorąc pod uwagę dominantę ogrodowiskową na poziomie 100 cebul estymowany efekt ogólnonarodowy osiągnie wartość oczekiwaną na poziomie holenderskim...."
w takim razie ja poproszę o wyliczenie takiego współczynnika w temacie miodowo-cytrynowym ... że o winku nie wspomnę ... bo bardzo jestem ciekawa czem to drugim my mamy szansę zostać ???
Irenko nie zapomnimy ... nie ma mowy ... buziam bo dziś ja muszę zniknąć ... dom wzywa )))
Witam!
Widzę, że po mału w wątkach krystalizują się spotkania na ten rok, o Waszych nartach już dawno czytałam, u Danusi chyba Pęchcin na wiosnę się pojawił, a u Ciebie widzę Gardenię, będzie później co ogladać na zdjeciach
Pozdrawiam
Witam!
Widzę, że po mału w wątkach krystalizują się spotkania na ten rok, o Waszych nartach już dawno czytałam, u Danusi chyba Pęchcin na wiosnę się pojawił, a u Ciebie widzę Gardenię, będzie później co ogladać na zdjeciach
Pozdrawiam