Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 09:11, 05 sty 2013

ana_art napisał(a)

Aniu, jak miło
i czekam na tak ożywcze kolory!! przesadziłam te lilie, ale nie pamiętam gdzie!!
Milka 09:14, 05 sty 2013

krisec napisał(a)
Irenko Dziękuję za życzenia, i niech Wam się pięknie spełnią.
A na Gardenii się widzimy?, ...jak może Was zabraknąć!!!, pofocić trzeba będzie na wspominki 2013

Krzysiu...rozumiem, że się wybierasz?...super...mam nadzieję, że u ciebie z panierkami nie ma problemów, o takowych doczytałam u Madżenki

i czekam na wonne jaśminy, byle do wiosny, ale Gardenia zdaje się odpali nam wiosnę i da fotki do nowych wspominek!
EPODLAS 10:53, 05 sty 2013

Witaj Irenko, kolorowo u ciebie. Coraz bardziej tęsknimy do kolorów, ba na dworze szaro buro, chociaż u nas całkiem ciepło. Przynajmniej już nie pada.
kasik778 10:55, 05 sty 2013

Na Gardenię chętnie bym pojechała, szkoda, ze to tak daleko (dla mnie) Irenko pozdrawiam
Konstancja30 12:01, 05 sty 2013

irena_milek napisał(a)

Irenko... faktycznie do wspominek dojdzie spotkanie na nartach... i to będzie śmiesznie nie z powodu nart, ale z tej ilości procentów co dziewczyny chcą przytachać..... ja faktycznie przywiozę tylko alkomat i alcaprim... I też zaraz zmykam..

nic nie wiem o procentach...chyba w tajemnicy to trzymają...ale ja przytacham winko z moich winogron, w końcu jest, bo Waligóra zrobił! ja tylko owoce zbierałam 10 godzin!
też na moment jestem...zaraz ruszam w trasę! ale zaglądam na minut 5, bo o mnie zapomnicie!!

kiedyś przy okazji "milionów" cebulek wtykanych ogrodowiskowo w grunt Madżenka wyliczyła tak (szukałam godzinę w swoim wątku !!! )

"Współczynnik korelacji ilości cebul z wizualnym efektem wiosennym jest co najmniej na poziomie 0,9
Biorąc pod uwagę dominantę ogrodowiskową na poziomie 100 cebul estymowany efekt ogólnonarodowy osiągnie wartość oczekiwaną na poziomie holenderskim....
"

w takim razie ja poproszę o wyliczenie takiego współczynnika w temacie miodowo-cytrynowym ... że o winku nie wspomnę ... bo bardzo jestem ciekawa czem to drugim my mamy szansę zostać ???

Irenko nie zapomnimy ... nie ma mowy ... buziam bo dziś ja muszę zniknąć ... dom wzywa )))
Welka 12:02, 05 sty 2013

Witam!
Widzę, że po mału w wątkach krystalizują się spotkania na ten rok, o Waszych nartach już dawno czytałam, u Danusi chyba Pęchcin na wiosnę się pojawił, a u Ciebie widzę Gardenię, będzie później co ogladać na zdjeciach
Pozdrawiam
grupa_trzyma... 12:16, 05 sty 2013

czy ktoś mógłby mnie oświecić w temacie panierki? Zagubiłam się....kilka dni mnie nie było i nie kumam czaczy. Z góry dziękuję.
jotka 12:21, 05 sty 2013

Wczoraj u Madżenki - strona 161 Madżenka nie chciała soute, a ja jej radziłam bez panierki
Gardenarium 13:19, 05 sty 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Widzę, że po mału w wątkach krystalizują się spotkania na ten rok, o Waszych nartach już dawno czytałam, u Danusi chyba Pęchcin na wiosnę się pojawił, a u Ciebie widzę Gardenię, będzie później co ogladać na zdjeciach
Pozdrawiam

Jest wątek o spotkaniach, wstawiajcie tutaj

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2654-harmonogram-spotkan-i-wyjazdow-ogrodowiska-w-2013

Instagram Ogrodowiska
monteverde 13:53, 05 sty 2013