Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Pszczelarnia 10:09, 02 sty 2013

Ania, przesyłam życzenia noworoczne. By było lepiej. Żebyś teraz sobie na te piękne rabatki tylko patrzyła. Czasami.
Joaska 14:38, 02 sty 2013

Aniu zdrowia życzę,
jak zdrowie będzie to i cała reszta też
Pozdrawiam
Joaska 14:38, 02 sty 2013

dubelek
Marlenaa 19:21, 02 sty 2013

Aniu wpadam z rewizytą
Wszystkiego dobrego na nowy rok.
Jestem w trakcie czytania Twojego wątku. Widzę wielkie zmiany i wiele pracy włożonej z Twojej strony, a do końca mam jeszcze daleko.... Ciekawa jestem jak to wygląda w tej chwili ale chcę obejrzeć po kolei.
Pozdrawiam
Madzenka 19:23, 02 sty 2013

Aniu przypomnij mi co było nie tak z Twoimi donicami zamówionymi rzez net? Bo mam do wyboru dwa sklepy i się waham czy te, które stoją przed biurem są bardzo cięźkie?
ana_art 14:24, 03 sty 2013

sorki że dopiero teraz, ale nie przychodzą mi od wczoraj żadne powiadomienia
Marzenko z tymi co są przed biurem nie było problemu, te mniejsze nie są strasznie ciężkie ale tej największej sama nie przenosiłam
Miałam problem z donicami sprzed domu bo przyszły pęknięte, ale mi dosłali po reklamacji.
anna_studio 22:29, 04 sty 2013

...ja u Ciebie też...odcisk stopy...dłoni...byle nie twarzy...
anna_studio 22:31, 04 sty 2013

ana_art napisał(a)
Dziękuję wszystkim za życzenia
Nie przepadam za Sylwestrem, ale Nowy Rok zawsze mnie nastraja pozytywnie. Wszystkim którzy oglądają moje poczynania ogrodowe, życzę by Nowy Rok nie był gorszy od tego który właśnie się kończy...

fajne te...kuleczki...
jestem UZALEŻNIONA
ana_art 21:24, 05 sty 2013

anna_studio napisał(a)

Dziękuję wszystkim za życzenia
Nie przepadam za Sylwestrem, ale Nowy Rok zawsze mnie nastraja pozytywnie. Wszystkim którzy oglądają moje poczynania ogrodowe, życzę by Nowy Rok nie był gorszy od tego który właśnie się kończy...

fajne te...kuleczki...
jestem UZALEŻNIONA

hahha kulki w każdej postaci są super a ja lubię bursztyn bo pachnie latem i ma pozytywny kolor
ana_art 22:10, 05 sty 2013

Jest nowy rok, weekend dzieci śpią więc sobie coś tam pobazgrze Na ogrodowisko trafiłam w maju 2011 gdy zaczełam robić ogród. Wtedy myślałam że dam radę jakoś sama...o jaa głuupia no i coś tam dłubałam do późnego lata w międzyczasie stwierdziłam że kiepsko mi to wychodzi. poprosiłam Dansie o pomoc i wiosną 2012 roku zaczełam zmiany tego co zrobiłam według jej projektu. Trochę udało mi się w tym roku zrobić, dużo zostało na ten rok. Już się nie mogę doczekać wiosny...
miałam powklejać zdjęcia ze zmian ale nie chce mi się biegać po wszyskich folderach i dopasowywać tych samych ujęć leń przezemnie przemówił... ale dodaam kilka do których tęsknie z maja 2012