To jest szkic na szybko ....?????
Ja chyba padnę ......
No wstałam .....
Koncepcja nr 2 super .....czekam na realizacje ...wszystkie plany bardzo ambitne...szczególnie te budowlane...żeby tylko wykonawcy roślin nie zniszczyli przy okazji......
hej Łukasz
no a ja sama nie wiem..... oba mają w sobie to coś, ale nie wiem czy miałabym czas (?) na zajmowanie się dużym oczkiem a jak by się pojawiło, to zaraz bym chciała rybki itd.....
więc chyba zmieniona, czyli pierwsza propozycja pójdzie do realizacji
no w komp. mam podkład Zeta, wydrokowałam i podrysowałam kolorkami na szybko serio serio
a co do planów, to myślę, że części budowlanych nie uda się zrealziować... no ale plan jest, więc kto wie ... zobaczymy
dzięki za kibicowanie !
Ana , tam w sumie będzie leżak, bo odkąd jest nawodnienie nie może stać ot tak na trawce i to taka samotnia moja ma być (samotnia przed wejściem do domu, hehe)
ale marzy mi się takie zarośnięte zacisze z wodą
Iza, jak nie pytałam.... przecież w podtekście (ten jest zawsze, a jakże ) jest pytanie i wątpliwość a już na pewno (!) pytam co podsadzić obok tarasu - z jednej strony lawenda, a z drugiej??? ten szpaler z cisów ??? czy coś innego? trawy, kule bukszpanowe z hostami ?... za wysokie zasłoni lejącą się wodę i nie będzie widać od strony bramy - ale może to dobrze?
poradźcie ! please