Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

kaisog1 18:31, 04 sty 2013

A ja nie wiem.... i pierwsza i druga koncepcja mi sie podoba.... każda ma cos fajnego
Zeta 18:40, 04 sty 2013

To jest szkic na szybko ....?????
Ja chyba padnę ......
No wstałam .....
Koncepcja nr 2 super .....czekam na realizacje ...wszystkie plany bardzo ambitne...szczególnie te budowlane...żeby tylko wykonawcy roślin nie zniszczyli przy okazji......
ana_art 22:02, 04 sty 2013

hm... no nie wiem ja jak Gosia nie zdecydowana jestem... chociaż z tym większym tarasem tak bardziej przejzyście?
Konstancja30 22:09, 04 sty 2013

Anulka nowy projekt ... yhm ... ... ja oddaję głos na nowy projekt choć chyba nie pytałas tylko pokazałaś ... no ale to forum ... ...
Joanka 22:09, 04 sty 2013

Anulko, widzę że z nowym rokiem nowym krokiem
Super projekciki i nowy tarasik, wow..... będzie gdzie siedzieć
anula_wn 16:01, 05 sty 2013

Lukas napisał(a)
Witaj oba projekty bardzo fajne, ale chyba bardziej podoba mi się pierwsze zdjęcie czyli nowa koncepcja...świetna no i jaki ładny rysunek

hej Łukasz
no a ja sama nie wiem..... oba mają w sobie to coś, ale nie wiem czy miałabym czas (?) na zajmowanie się dużym oczkiem a jak by się pojawiło, to zaraz bym chciała rybki itd.....
więc chyba zmieniona, czyli pierwsza propozycja pójdzie do realizacji
anula_wn 16:01, 05 sty 2013

kaisog1 napisał(a)
A ja nie wiem.... i pierwsza i druga koncepcja mi sie podoba.... każda ma cos fajnego

no właśnie Gosia ! są plusy i minusy, jak w życiu
anula_wn 16:03, 05 sty 2013

Zeta napisał(a)
To jest szkic na szybko ....?????
Ja chyba padnę ......
No wstałam .....
Koncepcja nr 2 super .....czekam na realizacje ...wszystkie plany bardzo ambitne...szczególnie te budowlane...żeby tylko wykonawcy roślin nie zniszczyli przy okazji......

no w komp. mam podkład Zeta, wydrokowałam i podrysowałam kolorkami na szybko serio serio
a co do planów, to myślę, że części budowlanych nie uda się zrealziować... no ale plan jest, więc kto wie ... zobaczymy
dzięki za kibicowanie !
anula_wn 16:04, 05 sty 2013

ana_art napisał(a)
hm... no nie wiem ja jak Gosia nie zdecydowana jestem... chociaż z tym większym tarasem tak bardziej przejzyście?

Ana , tam w sumie będzie leżak, bo odkąd jest nawodnienie nie może stać ot tak na trawce i to taka samotnia moja ma być (samotnia przed wejściem do domu, hehe)
ale marzy mi się takie zarośnięte zacisze z wodą
anula_wn 16:07, 05 sty 2013

Konstancja30 napisał(a)
Anulka nowy projekt ... yhm ... ... ja oddaję głos na nowy projekt choć chyba nie pytałas tylko pokazałaś ... no ale to forum ... ...

Iza
, jak nie pytałam.... przecież w podtekście (ten jest zawsze, a jakże ) jest pytanie i wątpliwość a już na pewno (!) pytam co podsadzić obok tarasu - z jednej strony lawenda, a z drugiej??? ten szpaler z cisów ??? czy coś innego? trawy, kule bukszpanowe z hostami ?... za wysokie zasłoni lejącą się wodę i nie będzie widać od strony bramy - ale może to dobrze?
poradźcie ! please