Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 21:03, 06 sty 2013

asc napisał(a)
Oj Adasio ma talenty o których nie miałam nawet pojęcia ... z moim braciszkiem go zkumać...... bratowcia nie może zrozumieć, że ciężkie pieniądze na rożne elementy wkłada w środek modelu, a potem to zakleja i tego nie widać Z Dziadkiem też bym go mogła skumać, bo on tylko takie statki robił, w czasach gdy nie było gotowych elementów.. piękne były.. no ale dziadka nie ma już od dawna, a modele też szlag gdzieś w przestrzeni dziejów trafił. Jako dziecko pomagałam bratu kleić modele z małego modelarza.. jak dumna byłam, że mi pozwalał.....
Potem ja się wzięłam za farbki olejne, a brat dalej w sklejanych modelach pozostał.... pech chciał, że dzieliliśmy wspólny pokój... jemu śmierdziały farbki, a mi brakowało miejsca z powodu modeli... On mi zniszczył obrazki..a ja mu spaliłam w piwnicy modele..... Przestałam malować... brat modeluje dalej i nawet w jakiś zawodach startuje To tak w ramach dygresji..... Brat jest mój najulubieńszy człowiek na ziemi..wiec już wiem skąd podświadomie twierdzę, że kocham Adamo To miłość braterska Od pierwszego wejrzenia

Aniu nie chcesz wiedzieć a do publikowania na tak znamienitym forum się nie nadaje co on rzekł jak ja mu te modele odkurzaczem odkurzyłam ... to było pandemonium i tragedia ... wiięcej do tych rzeczy nie dochodziłam ... ale połówę eksmitowałam na strych ... a brata może zna ... nie udziela siem brat na forum modelarskiem ???
Konstancja30 21:05, 06 sty 2013

ana_art napisał(a)
a mój M zawsze głupa rżnie, że niby nie wie więc ja wyliczam co chcę a On wybiera np w tym roku powiezialam że mam takie marzenia że mikołaja na nie niestać... ściana wodna, duże ciurkadło, i nowy laptopik. Wybrał najtańszy

spryciura ... ... porzeczkę ustawiłaś dość wysoko ...
Mala_Mi 21:08, 06 sty 2013

Nie mam pojęcia..... ale w hameryce mieszka..... i tak lepi te swoje militaria...... jakieś foty z jego konkursów mama nawet
Dla Adamo..

Madzenka 21:15, 06 sty 2013

Nie wiedziałm, że takie cuda mogą modelarze zrobić!!!
Mala_Mi 21:16, 06 sty 2013

O jakiegoś takiego mam na foto..

To ja na walentyki chcę klona shirasawa czy jakoś tak..zamiast tej okropnej akacji... to mówicie, że to czeba wrzucić na pulpit...by raziło w oczęta ????
To ja nawet jemu pozwolę na Walentynki by kupił sobie tego klona, a ja mu pozwolę wykopć akcję... główka pracuje.. jak to załatwić...
A takiego sobie upatrzyłam ....... tylko o jedno zero jak na razie za dużo

Mala_Mi 21:17, 06 sty 2013

Marzenko.. modelarze tak samo zakręceni jak ogrodnicy, a nawet bardziej.....
Konstancja30 21:20, 06 sty 2013

klon cudny ... a modelarze totalnie zakręceni są ... ale przynajmniej nie musiałam nic tłumaczyć gdy na spotkanie zapragnęłam wyjechać ... przejechać całą Polskę bo modelarze w Tczewie siem gromadzą raz do roku ... statek pokazać i wrócić ... to norma ...
ana_art 21:20, 06 sty 2013

Ania idź zamaluj to zero
ana_art 21:22, 06 sty 2013

i dobrze, każdy ma swoje pasję, wówczas łatwiej zrozumieć i nie trzebaa knuć wielkich forteli
Konstancja30 21:23, 06 sty 2013

a ja dziś prawie żegnam się z choinką ... do mojego wyjazdu postoi a jak wrócę ma jej nie być ... to ku pamięci ... sobie wkleję kilka świątecznych obrazków na pożegnanie