zobaczcie jak różnica w kolorze kulek
wczesniej ta ładnie zielona była w oczku w kostce
muszę tam coś dosadzić na wiosnę, ta żurawka też do przesadzenia, doradzicie mi co?to północ, cień totalny
Ewa ogród zapowiada się imponująco. sami wymyślaliście układ ścieżek czy juz Danusia coś zasugerowała?uzgadniacie juz projekt?w jakim stylu będzie?bo linie ścieżek w fale ale kostka układana na prosto..no no ciekawe co dalej
Bosze nie strasz mnie..jak Ty masz nadzieję to co ja mam powiedzieć..?oby było dobrze, zrobiłam dziurę metr średnicy głęboką na półtora szpadla i zmieszałam torf z ziemią z przewaga torfu. podlałam od razu. przyprawiłam to sadzenie kłótnia z męzem wiec lepiej niech się przyjmą!narazie czuję sie dobrze, wczoraj jak wróciłam zziębnięta to herbata i pod kocyk od razu.
Też mam nadzieje że przeżyją choc tak późno nigdy nie sadziłam ale na wiosnę byłyby nie do dostania wiec trzeba było kupowac jak były. Zdrowa jestes???
O kurczę ... ja póki co najwięcej jednego rodzaju to tylko evergolda kupiłam - około 30sztuk i jeszcze około 20 sztuk miscanta Także widzisz szału u mnie nie ma Ale gdybyś planowała molinię i ja a także jankosia i może ktoś jeszcze by dołączył to udałoby się uzbierać z 80sztuk
To jesteś szybka, jak ja, z tym sadzeniem
Krysia to miała szybko do domu zmykać żeby je od razu posadzić a tu się dowiaduję, że na kolejne zakupy miala ochotę
Fajnie, że poznałaś część naszej grupy
A propos pogody to nie nastrajała dzisiaj zbytnio do prac ogrodowych ... zebrałam dziś trochę liści i szybko wróciłam do domu ... zawiozłam córcię na imprę a sama pojechałam do Portu
80szt trzeba kupic jednego gatunku http://www.gerbera.com.pl/
zakupy super tylko zimno strasznie było. Krystyna chciała jeszcze połazić ale nie dałyśmy rady taki ziąb. rodki juz wsadzone, jutro zrobie fotki