Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Madzenka 19:55, 14 lis 2015

To ja codziennie poprosze taką nudę
Bogdzia 20:01, 14 lis 2015

Madzenka napisał(a)
To ja codziennie poprosze taką nudę

To samo zdjecie codziennie????????
anna_t 20:09, 14 lis 2015

Bogusiu dziekuję za sadzonki, nie dałam juz rady dzisiaj wsadzić. w tygodniu będę dalej działać bo jutro mam gości. Cieszę się ze Cię poznałam i mam nadzieję że moje rodki przeżyją amatorskie wsadzenie abym mogła Ci "marudzić" co z nimi dalej
Bogdzia 10:03, 15 lis 2015

anna_t napisał(a)
Bogusiu dziekuję za sadzonki, nie dałam juz rady dzisiaj wsadzić. w tygodniu będę dalej działać bo jutro mam gości. Cieszę się ze Cię poznałam i mam nadzieję że moje rodki przeżyją amatorskie wsadzenie abym mogła Ci "marudzić" co z nimi dalej

Też mam nadzieje że przeżyją choc tak późno nigdy nie sadziłam ale na wiosnę byłyby nie do dostania wiec trzeba było kupowac jak były. Zdrowa jestes???
Karol99 10:09, 15 lis 2015

Bogdziu, mam pytanie. Czy można jeszcze przesadzic rododendrony? Maja 3 lata ale posadzone zostały w niewłaściwym miejscu i średnio im tam pasuje.
Krys 10:14, 15 lis 2015

Bozenko nie martw sie bedzie i Ciebie deszcz.Miłego rodzinnego dnia.
Bogdzia 10:24, 15 lis 2015

Karol99 napisał(a)
Bogdziu, mam pytanie. Czy można jeszcze przesadzic rododendrony? Maja 3 lata ale posadzone zostały w niewłaściwym miejscu i średnio im tam pasuje.

Karolu dużo lepiej bedzie jesli przesadzisz je wiosną , bardzo wczesna wiosną jak tylko ziemia rozmarznie. Możesz tyle poczekac?
Bogdzia 10:26, 15 lis 2015

Krys napisał(a)
Bozenko nie martw sie bedzie i Ciebie deszcz.Miłego rodzinnego dnia.

Krysiu pomału wpadam w histerię jesli chodzi o opady u mnie. Mam nadzieję ze bedzie jak piszesz bo obraz pyłu zamiast ziemii utkwił mi od wczoraj mocno w głowie.
anna_t 11:18, 15 lis 2015

Bogdzia napisał(a)

Też mam nadzieje że przeżyją choc tak późno nigdy nie sadziłam ale na wiosnę byłyby nie do dostania wiec trzeba było kupowac jak były. Zdrowa jestes???

Bosze nie strasz mnie..jak Ty masz nadzieję to co ja mam powiedzieć..?oby było dobrze, zrobiłam dziurę metr średnicy głęboką na półtora szpadla i zmieszałam torf z ziemią z przewaga torfu. podlałam od razu. przyprawiłam to sadzenie kłótnia z męzem wiec lepiej niech się przyjmą!narazie czuję sie dobrze, wczoraj jak wróciłam zziębnięta to herbata i pod kocyk od razu.
Karol99 11:20, 15 lis 2015

Bogdzia napisał(a)

Karolu dużo lepiej bedzie jesli przesadzisz je wiosną , bardzo wczesna wiosną jak tylko ziemia rozmarznie. Możesz tyle poczekac?

Myślę, że mogę. Nie pali mi się.