Ło, ale oni to maleństwa sprzedają. P7 i P9 to maleńkie doniczki nie wyobrażam sobie nawet jakie maleńkie muszą być trzęślice z czegoś takiego. To raczej młodzież do dalszej produkcji niż sadzonki do wysadzenia prosto w ogrodzie.
Małgosiu tylko ja się zastanawiam czy aby nie jest tam zbyt wąsko bo donica jest szeroka na 70 cm ... ale może jednak nie? W okolicy donic marzy mi się jeszcze żywoplocik cisowy lub bukszpanowy ... tylko jak go wkomponować? ... może taki niski przed donicą? i jeszcze przy wgłębniku?
Pozdrawiam Cię serdecznie i mam nadzieję, że już lepiej się czujesz?
Dziękuję bardzo za te cenne rady Przydadzą się bardzo Mógłbyś mi jeszcze podpowiedzieć czy muszę zakupić w markecie taką specjalną skrzynię kompostową czy jednak podobny efekt osiągnę bez niej?
Wydaje mi się , że nie ma znaczenia za bardzo z czego będziesz miała kompostownik, Renia kompostowała liście w podziurkowanych workach i piękną pruchnicę uzyskała, ja od niej zaczerpnęłam inspiracje na kompostownik z palet......łatwo i szybko się go robi Mój jest większy , ale Ona związała ze sobą cztery palety i gotowe. My nasze skręcaliśmy