Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 00:14, 30 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzenko zobacz, ze ja dopiero teraz zobaczyłam, że Ty masz tyle magnolii...są cudniste aż żałuję że nie mam ani jednej

Aniu bo moje magnolie są jeszcze małe. Ciągle nie mogę przeżyć,że moją alexandrinę musiałam zostawić w satrym ogrodku. Nie dalismy rady jej wykopać.., była wieeeeelka w 72 metrowym ogródku
Na dodatek wiosną dopiero raczkowałam z robieniem zdjęć i trochę się przed sasiadami kryłam ale po spotkaniu ogrodowiska u mnie , gdy wszyscy biegali z aparatami już nic sąsiadów nie zdziwi Obiecuję moje magnolie wiosną należycie obfocić

Aniu masz sporo miejsca na chociaż jedną magnolię Polecam w takim miejscu gdzie ją z okna np. Kuchennego będziesz widziala. Nic tak wisoną nie cieszy jak widok magnoli No może tulipany
Igiełkowy ogródeczek 21:33, 29 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
no to Ci powiem CZAD! Moje żurawki teraz są jak bidule....

Moje też bidule ... obsidany leżą przyklepane i lime marmelade nie są zielone ... no nic , zobaczymy na wiosnę, najbardziej mnie martwi to , że już pod koniec sezonu zaczęło się z nimi coś dziać a na wiosnę były takie piękne ... Gosiu trzymam kciuki za Twoje , na razie ma być cały czas na plusie, może w pogotowiu przygotuj sobie stroisz , bo szkoda by ich było bardzo ....

... masz tyle miejsca przed wejściem do domu ... kule bukszpanowe mus kupić do donic , będzie elegancko

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:22, 29 gru 2012

Do góry
Marzenko zobacz, ze ja dopiero teraz zobaczyłam, że Ty masz tyle magnolii...są cudniste aż żałuję że nie mam ani jednej
Igiełkowy ogródeczek 20:16, 29 gru 2012

Do góry
no to Ci powiem CZAD! Moje żurawki teraz są jak bidule....
Początki 20:13, 29 gru 2012

Do góry
Gosiu, dziękuję za życzenia Tobie również życzę wszelkiej pomyślnośći Nowym Roku!
Anuliskam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:10, 29 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

A na wiosnę wpadam na tulipany

Koniecznie bo tu będzie nie lada spektakl !!!!
Buziam Ania

Marzenko, a to się okaże, nie mniej jednak zapraszam. Jak u Ciebie przekwitną to u mnie zaczną kwitnąć
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:08, 29 gru 2012

Do góry
ewa004 napisał(a)
Aniu dziękuje ci za życzenia świąteczne ,bardzo się ucieszyłam goszcząc Cię u siebie
Ja do ciebie zaglądam regularnie ,chociaż cichutko siedzę ,bo po mojej niefortunnej wpadce z twoim zdjęciem pięknego zawijaska na moim awatarku ,myślałam że masz na mnie focha

Życzę ci kochana wszystkiego co najpiękniejsze w Nowym Roku .
Niech spełnią się wszystkie Twoje marzenia

Ewcia ja focha???? skąd ja dobrotliwa jestem wiesz że ja wtedy się uśmiałam bo myślałam że dałam zdjęcie i to mój profil śmiało
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:05, 29 gru 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Dzisiaj kupiłam "Mój Piękny Ogród" a tam już wiosnę pokazują jak miiiiiło... bliżej niż dalej. Już się nie mogę doczekać tylko 120 dni i będą tulipany w moim ugorze... jak wzejdą...

ja też się nie mogę doczekać...u ciebie będzie widowisko, tyle tych cebul nasadziłaś!!

no nasadziłam, ale co z tego będzie to się okaże Dziewczyny pisaly, że u nich krokusy zaczely wyłazić, przerazłam się i pobiegłam popatrzec, ale u mnie zimnica i chwała najwyższemu nic jeszcze nie wyłazi. Niestety obawiam się że zima da jeszcze o sobie znać... więc niech sobie tam siedzą i wyjda gdy będzie na to pora
Igiełkowy ogródeczek 20:01, 29 gru 2012

Do góry
Gosiniak napisał(a)

A obecnie wygląda to tak:

czy ja dobrze widzę, że tam leży śnieżek? czyli że to zdjęcie teraźniejsze? jeśli tak to żurawki (?) nieźle wyglądają, biją po oczach, aż miło
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:54, 29 gru 2012

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Śliczne zdjęcia, i jeszcze sporo śniegu, u mnie za płotem też jeszcze troszeczkę leży

Gosiu śniegu już nie wiele, a to co zostało to zbita, zmrożona skorupa...
Rododendronowy ogród II. 16:00, 29 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Bożenko chciałabym wrócić do Twoich zdjęć w macro SĄ BOSKIE!!!!!
A budki lęgowe ... podziwiam Was(koniecznie przekaz to swojemu M) zastanawiam się gdzie u siebie mogłabym zainstalować takie dobrodziejstwo

Najlepiej na drzewie ale jak nie ma odpowiedniego to na budynku lub na wysokiej sztywnej tyczce.
Mój mały raj na ziemi :) 14:12, 29 gru 2012

Do góry
Mój M już nie zwraca uwagi na takie szczegóły...no jak cisowego bonsaja przeniosłam to nie mógł mi tego wybaczyć
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 13:57, 29 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Iza pętelkę dookoła Polski Ci zrobi

Na stoku nie można pić!!! Chyba że osoby chore nie jeżdżące czyli ja

To jak Iza pętelkę dookoła Polski zrobi to pewnie przez Słupsk przejedzie

eee jak pentelką to koniecznie przez Łomżę, inaczej się nie da

No to Ania ma przechlapane - Rzeszów, Litwa, Łomża, Słupsk, Berlin i wreszcie Kudowa. To moze już dzisiaj wsiadajcie do samochodu A swoją droga to fajny pomysł na taki fotoreportaż - przez ogrody ogrodowiska - jeszcze trzeba byłoby o Norwegię, Holandię i skończyć na Francji
Mój mały raj na ziemi :) 13:04, 29 gru 2012

Do góry
no przecież to dance bije rekordy popularności odsłon w necie wczoraj śmiałam się sama z siebie bo koleżanka miała przerobiony teledysk z Van Dammem, oglądałam go kilka razy a potem mi w głowie grało.....
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 12:59, 29 gru 2012

Do góry
Magda70 napisał(a)

Iza pętelkę dookoła Polski Ci zrobi

Na stoku nie można pić!!! Chyba że osoby chore nie jeżdżące czyli ja

To jak Iza pętelkę dookoła Polski zrobi to pewnie przez Słupsk przejedzie

eee jak pentelką to koniecznie przez Łomżę, inaczej się nie da
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:48, 29 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Dzisiaj kupiłam "Mój Piękny Ogród" a tam już wiosnę pokazują jak miiiiiło... bliżej niż dalej. Już się nie mogę doczekać tylko 120 dni i będą tulipany w moim ugorze... jak wzejdą...

ja też się nie mogę doczekać...u ciebie będzie widowisko, tyle tych cebul nasadziłaś!!
Krowy, staw i my... 12:19, 29 gru 2012

Do góry
Mariuszu dziękuję za życzenia

Ana_art, Pando dziękuję za odwiedzinki i życzenia. Macie rację dziewczyny, trzeba będzie spotkać się w gronie podlasian. W porównaniu do reszty polski to nas malutko jest, ale pewnie o wszystkich jeszcze nie wiem
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:52, 29 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Irenko my sie w pralce kurczymy od choroby

To mam zachorować?????????
też o tym pomyślałam....

Aniu...no co ty chcesz od siebie...na fejsiku laskę widziałam!!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:45, 29 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
ale ja chciałam tuż przy tarasie, żeby móc z kanapy widzieć karmnik bałagan wpisany jako ryzyko co ciekawsze na brzozach mam powieszone dwie słoninki, żadnego karmniki i pod słoninkami jest to samo czyli zabierały ziarno, odlatywały i łupiły na drzewie

dokładnie Aniu !
ja mam karminki w różnych miejscach , ale pod sosną jest cała masa ziaren i łupinek po słoneczniku ! bałaganiarze
ale to co zacznie rosnąć po tym bałaganie jest do ogarnięcia , więc spoko

buziam poświątecznie
Mój mały raj na ziemi :) 09:25, 29 gru 2012

Do góry
Anulka teoretycznie to żaden problem, wsiadam, jadę i za półtorej godziny jestem jest jedno małe ale... wyobrażasz sobie kilkugodzinne buszowanie po sklepach z trzema małymi ogonami????? a organizowanie dla nich opieki w dzień wolny od pracy to istny tor z przeszkodami w tygodniu zaś każdego odbieram o innej godziwnie z przybytków uczelnianych...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies