Witam po przerwie

Goście wyjechali , jak zwykle po noclegu

Dom posprzątany i mogę Was teraz odwiedzic

Iza - zanim ja te plusy i minusy rozkminię to schudnę

Irenko - mile bardzo spotkanie z wieloletnimi przyjaciółmi i znajomymi , oj bardzo miłe

nie kopię, nie biegam po wyprzedażach. Późne Śniadanko zjedliśmy, gości pożegnaliśmy, dom odgruzowałam

Krisec - dziekuje za kfiatki

Iza 1611 - witaj u mnie, zaraz do Ciebie zajrzę. Sposobu na kreta nie mam gdyż kreta nie posaidam

o ile pamiętam walczyła z kretem Ania Asc - zajrzyj do Ogrodnika Mimo woli.
Bocku - kochana z prztrąconym skrzydełkiem baaaaardzo mi Ciebie żal, życzę szybkiego powrotu do zdrowia !!!!!
Anieszka - cmoknięcie było głośne!
Jotka - ja sobie Twoje porady muszę w notatniku zapisac. Nie ma to jak bardziej doświadczonych koleżanek słuchać

Sebku - choinka kupowana w ciemnościach to krzywa. W przyszlym roku będzie świerk, gęściejszy, a co niech córka ma co sprzatać

a prezenty tylko nasze a jeszcze dziadkowie swoje dołożyli

Największa uciecha to każdy prezent oddzielnie zapakować

Aniu Art - choinka dziękujeza pochwały w imieniu swoim i moim

Kwiatku holandii - Moniko - bmbowa choinka się usmiecha do Ciebie
Lukas - dziekuje za komplementy! A jak do Ciebie trafić? Czy założyleś swój wątek?
Alinko - byłam u Ciebie poczytałam i zaczynam medytacje

Aniu Asc - buszujesz i Terenie zaniedbujesz? A co do tycia, to zaczyna się tyć po 35 roku zycia od obrzerania się słodyczami i z powodu braku ruchu!! Tobie to nie grozi

w uszach chyba przytyłaś!!!
Anula Wn - jakie narty? Ja jade aby spotakć koleżanki i cytrynówkę!!!
Anieszko - na stoku lubię pić tylko bombardino

jedno i tyle wystarczy. Gdy jest bardzo zimno owszem wino grzane pomaga, ale jest też niebezpieczne. Zbyt duzo sie wypadków na stoku naogladalam z powodu nadmiaru piwa... Gdy jest to tylko na rozgrzewkę ok, ale widziałam nastolatkow, którzy potrafią rano z gwinta pić... A potem zderzenia na stoku...
Justi - świetny pomysł - mam wielkie bomby, małe, dokupię średnie i będzie fajny efekt w przyszlym roku na zwykłym gęstym ale wysokim świerku

zrobię torcik bombkowy trzywarstwowy !
Magda70 - nie zachęcaj Izy bo jak się rozszaleje to jeszcze o berlin zahaczy, przecież to p drodze do Kudowy...