Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

monteverde 21:05, 29 gru 2012

Gosiniak napisał(a)
Jak przyjdzie przymrozek a nie będzie kołderki to też będą bidule

poprzykrywasz stroiszem ja sadzonki robilam z jednego krzaczka, ładnie się dzieli, musi być kawałek łodyżki z korzonkiem , do ukorzeniacza i do ziemi albo do doniczki w zależności kiedy będziesz robiła sadzonki
Gosiniak 21:25, 29 gru 2012

Jabeska- mężuś musi chwalić nie ma innego wyjścia, pędzę do Ciebie
eliza3 21:30, 29 gru 2012

Gosiu, masz piękny ogród. Twoje podwyższone rabaty bardzo mi się spodobały, sama o o takich myślę, bo to bardzo urozmaica teren, a rośliny też się pięknie prezentują zwłaszcza te niższe.
Podjazd też zmienił swoje oblicze na korzyść, bardzo mi się podoba.
Serdecznie pozdrawiam i życzę dalszych cudownych realizacji ogrodowych w Nowym Roku, aby wszystko co zaplanowałaś się spełniło i nadchodzący rok był dla Ciebie szczęśliwy w życiu osobistym i zawodowym.
Sebek 21:32, 29 gru 2012

Aż miło popatrzeć na te żurawki jak ładnie wyglądają - a śniegu widzę dużo było, skoro nadal masz go na podjeździe
noemi 21:33, 29 gru 2012

ana_art napisał(a)
no to Ci powiem CZAD! Moje żurawki teraz są jak bidule....

Moje też bidule ... obsidany leżą przyklepane i lime marmelade nie są zielone ... no nic , zobaczymy na wiosnę, najbardziej mnie martwi to , że już pod koniec sezonu zaczęło się z nimi coś dziać a na wiosnę były takie piękne ... Gosiu trzymam kciuki za Twoje , na razie ma być cały czas na plusie, może w pogotowiu przygotuj sobie stroisz , bo szkoda by ich było bardzo ....

... masz tyle miejsca przed wejściem do domu ... kule bukszpanowe mus kupić do donic , będzie elegancko

Gosiniak 21:50, 29 gru 2012

Monteverde- dzięki, tak zrobię
Ela- dzięki serdeczne za wizytę i życzenia, dla Ciebie złożę w twoim wątku
Sebek- oj dużo, dużo, jeszcze do tej pory tam stoi, bo jak odśnieżamy to kilka takich górek zawsze się tworzy i później to czasami do marca tak stoją, aż mi się śmiać chce bo nigdzie już nie ma a u nas jakieś zagłębie śnieżne zawsze
Noemi- co do żurawek to były cały czas pod śniegiem, pewnie dlatego tak dobrze przetrwały, trochę się tylko zgniotły, ale nic im nie jest. Żurawkami bym się jednak tam bardzo nie martwiła i tak najprawdopodobniej i moje trzeba będzie ściąć na wiosnę, ale one przecież ładnie odbijają. A co do wejścia to jak mus to mus, Ogrodowisko zobowiązuje, dzięki za rady
Magda70 22:38, 29 gru 2012

Ależ z Ciebie pracowita mróweczka! Fajnie te rabatki wymysliłaś i no te żurawki jak się trzymają! Super..
ka1sia 23:07, 29 gru 2012

Gosia, dwa razy musiałam przeczytać, że to bieżące zdjęcie,myslałam, że z lata wrzuciłaś Wow, jakie żurawki!!! piękne są Ale te rabaty przed domem...rewelacja!
Pozdrawiam, Kasia
Zeta 23:09, 29 gru 2012

Bardzo mi się podoba Twój przedgródek, dobry pomysł z tymi donicami w kostce
Madzenka 23:13, 29 gru 2012

Rabaty wyrwane podjazdowi niesamowite. gratulacje za pomysłowość i pracowitość