Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:54, 28 gru 2012

Do góry
i kilka dzisiejszych porannych fotek. Widać resztki śniegu, kto by pomyślał, że jeszcze tydzień temu było tu około metra śniegu....

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:49, 28 gru 2012

Do góry
jako że nie pokazywałam mojego nowego wianka na drzwiach to jeszcze świątecznie

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:36, 28 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

No właśnie, mi ta podłoga właśnie tak wygląda po umyciu-bez połysku i mimo wyszorowania jej czasem nawet 2krotnie to pod światło patrząc wychodziły takie 'ślady mycia'niby czysta ale taka jakby z 'dziwną' powłoką-nie wiem jak to nazwać!muszę też jutro spróbować jak Ty-wodą. Ale czy woda zmyje ślady po sokach i inne plamy?no i kurcze czym zdezynfekować, od czasu do czasu przy dzieciokach by się przydało

Mam grafitowe kafle w kuchni i przedpokoju. Od detergentów pojawia się dziwny nalot szarawy.., dlatego woda z minimalną ilościa detergentow , ciut ciut (dosłownie kropla) lub samą wodą to najlepszy sposób. Do dezynfekcji polecam karchera - do mycia parą. Mam najjtańsze urządzenie a przydatne, myjesz samą parą lepiej niż detergentami a przy okazji dezynfekujesz. I jak trzeba doczyścić fugi też dobre, nie wspominając o czyszczeniu w dziwnych zakamarkach.

a jakiego karchera masz? mam parownicę, ale jakoś minie pasi... lubie karchery i cchciałam kupić ale jak poczytałam opinie to stwieziłam, że bez sensu wymieniaćjak stryjek siekierkie na kijek, ale skoro masz i jesteś zadowolona to chętnie się dowiem co to za model
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:32, 28 gru 2012

Do góry
Marzenko chyba nie mówiłam że "za dnia' choinka prezentuje się super energetycznie bardzo mi się podoba!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:01, 28 gru 2012

Do góry
Bea napisał(a)
Co za tkaniny teraz produkują tylko się kurczą, a kiedyś rosły z człowiekiem

hahahaha i tej wersji będę się trzymać
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:58, 28 gru 2012

Do góry
mój M mawia że wszystkiemu winna pralka
Boćkowe perypetie ogrodkowe 19:52, 28 gru 2012

Do góry
Kasiula nie żebym się cieszyła, ale jak skrzydło uszkodzone to przynajmniej nie zwiejesz nigdzie daleko
Mój mały raj na ziemi :) 19:48, 28 gru 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Kasia zaczynam się o Ciebie martwić

no paczaj jaka dziołcha uchachana
Mój mały raj na ziemi :) 19:47, 28 gru 2012

Do góry
Anula choineczka śliczniutka, jak zawsze wszystko u Ciebie... i po raz kolejny mówię zazdraszczam Wam tych galerii handlowych i możliwości zakupów! wlezłam na H&Y i niby jest sklep internetowy ale większość niedostępna przez neta
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:12, 27 gru 2012

Do góry
u nas pogoda dzisiaj była mało wiosenna, raczej późna jesień, ale też myślalam o wiośnie ciekawa jestem czy na wiosne bedzie jakieś spotkanie u Szmitów?
a i też muszę kupić mebelki
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:05, 27 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Kurtka za 6500...nie wiem do jakich sklepów chodzisz, ale ja jeszcze za tyle kurtki nie spotkałem...w "Zarze" kiedyś kupiłem spodnie.....nie znoszę ich

Będę pamiętać o tym Rzymie jak mi jakaś reklama wyskoczy

Nie chodzę... Dlatego zadałam głupie pytanie o cenę... Gdybym chodziła to bym tylko kartę podała do zapłaty...
Madżenko nie ma głupich pytań są głupie odpowiedzi....
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:59, 27 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
a w windzie byłaś sama ?

Niestey sama bo M z córką już zjechali
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:56, 27 gru 2012

Do góry
a w windzie byłaś sama ?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:50, 27 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Mnie też wywala

Ciekawe gdyby każda z nas policzyla roślinki w ogrodzie to by się okazalo ile wydałyśmy....

lepiej nie ale Rzym w maju hmmmm
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:48, 27 gru 2012

Do góry
kasik778 napisał(a)
ile można mieć kwiatków za 2000

o z Bogdzię pomyślałyśmy to samo

ooooj tam jednego porządnego cisa
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:20, 26 gru 2012

Do góry
Bogda napisał(a)

Chłopaki na cwał

Słuchaj, ja odnośnie podłogi, czym myjesz swoją?masz jakiś środek z nabłyszczaczem?u Ciebie jakaś taką błyszcząca-tak mi się rzuciło na zdjęciu, moja nie bałdzo;(ja myje zwykłymi ajaxami i tym podobne, ale może do tego typu podłóg jest coś specjalnego?
Może to dziwnie zabrzmi, ale podłogę myję samą wodą kiedy myłam z dodatkiem detergentów zachowywała się dziwnie

co Ty mówisz?samą wodą?jak to?warto, mówisz?
a nie mówiłam że dziwnie zabrzmi? na początku jak na perfekcyjna panią domu przystało używałam różności do podłóg, do momentu gdy podloga zaczela dziwnie się kleić, a fugi zmienily kolor. Wyszorowałam wówczas fugi szczoteczką i eksperymentowałam z samą wodą. Od dwóch lat nie używam niczego, codziennie zmywam podłogę ciepłą wodą i już... sporadycznie dodam odrobinę octu lub płynu do mycia naczyń
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:14, 26 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Chłopaki na cwał

Słuchaj, ja odnośnie podłogi, czym myjesz swoją?masz jakiś środek z nabłyszczaczem?u Ciebie jakaś taką błyszcząca-tak mi się rzuciło na zdjęciu, moja nie bałdzo;(ja myje zwykłymi ajaxami i tym podobne, ale może do tego typu podłóg jest coś specjalnego?
Może to dziwnie zabrzmi, ale podłogę myję samą wodą kiedy myłam z dodatkiem detergentów zachowywała się dziwnie

co Ty mówisz?samą wodą?jak to?warto, mówisz?
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:10, 26 gru 2012

Do góry
asc napisał(a)
To nalewka robiona przez teściową czyli prze mnie i prezent dla kandydatki na synową
Testuję wyrozumiałość

się uśmiałam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:06, 26 gru 2012

Do góry
Bogda napisał(a)
Chłopaki na cwał

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:03, 26 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ania wszyscy się chwalą wiankami a Ty chłopakami I się nie dziwię bo śliczne chłopaki i możesz być z nich dumna!!! Wszyscy Ci ich zazdraszczają, zwlaszcza, źe te chłopaki już takie odchowane!!!

Ozdoby teź piękne ale w przyapdku Ani Art to również mnie nie dziwi

Marzenko.... ozdoby w tym roku robione w ostatniej chwili, czasu mi zabrakło, ale tak to jest... Wianek na drzwiach wieszałam w Wigilie prawię o zmroku jeszcze nie sfocony.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies