Anula choineczka śliczniutka, jak zawsze wszystko u Ciebie... i po raz kolejny mówię zazdraszczam Wam tych galerii handlowych i możliwości zakupów! wlezłam na H&Y i niby jest sklep internetowy ale większość niedostępna przez neta
u nas pogoda dzisiaj była mało wiosenna, raczej późna jesień, ale też myślalam o wiośnie ciekawa jestem czy na wiosne bedzie jakieś spotkanie u Szmitów?
a i też muszę kupić mebelki
Słuchaj, ja odnośnie podłogi, czym myjesz swoją?masz jakiś środek z nabłyszczaczem?u Ciebie jakaś taką błyszcząca-tak mi się rzuciło na zdjęciu, moja nie bałdzo;(ja myje zwykłymi ajaxami i tym podobne, ale może do tego typu podłóg jest coś specjalnego?
Może to dziwnie zabrzmi, ale podłogę myję samą wodą kiedy myłam z dodatkiem detergentów zachowywała się dziwnie
co Ty mówisz?samą wodą?jak to?warto, mówisz?
a nie mówiłam że dziwnie zabrzmi? na początku jak na perfekcyjna panią domu przystało używałam różności do podłóg, do momentu gdy podloga zaczela dziwnie się kleić, a fugi zmienily kolor. Wyszorowałam wówczas fugi szczoteczką i eksperymentowałam z samą wodą. Od dwóch lat nie używam niczego, codziennie zmywam podłogę ciepłą wodą i już... sporadycznie dodam odrobinę octu lub płynu do mycia naczyń
Słuchaj, ja odnośnie podłogi, czym myjesz swoją?masz jakiś środek z nabłyszczaczem?u Ciebie jakaś taką błyszcząca-tak mi się rzuciło na zdjęciu, moja nie bałdzo;(ja myje zwykłymi ajaxami i tym podobne, ale może do tego typu podłóg jest coś specjalnego?
Może to dziwnie zabrzmi, ale podłogę myję samą wodą kiedy myłam z dodatkiem detergentów zachowywała się dziwnie
Ania wszyscy się chwalą wiankami a Ty chłopakami I się nie dziwię bo śliczne chłopaki i możesz być z nich dumna!!! Wszyscy Ci ich zazdraszczają, zwlaszcza, źe te chłopaki już takie odchowane!!!
Ozdoby teź piękne ale w przyapdku Ani Art to również mnie nie dziwi
Marzenko.... ozdoby w tym roku robione w ostatniej chwili, czasu mi zabrakło, ale tak to jest... Wianek na drzwiach wieszałam w Wigilie prawię o zmroku jeszcze nie sfocony.
Twój wątek wciąga straszliwie Oglądam i oglądam i co strona to coś lepszego pokazujesz, powinnaś już dawno ogłosić, że walka z ugorem zakończona sukcesem, pięknie jest. Pozdrawiam i idę podziwiać dalej
Witaj Gosiu u mnie i dziękuję za miłe słowa Może ugoru juz nie ma ale walka trwa, w przyszłym roku ciąg dalszy zmagań. Mam zaplanowany ogrom prac!
Aniu, oglądałam u Ciebie piękne ozdoby świąteczne, a na koniec niespodzianka - wisienka na torcie! A właściwie 4 wisienki Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Twoich menów
No i okazuje się że wystarczy u mnie wpisac pytanie o ptaki a od razu pomoc zapewniona , nawet jak mnie nie ma. Mają rację ,to dzwońce. Ale Twoje chłopaki todopiero warte zawieszenia oka. Jakby co to pamietaj że mam 13 letnią wnusię. Inaczej mówiąc ,, zaklepuję "tego nawyższego.A tak na powaznie to masz fanatstyczną gromadke.Pozdrówka dla wszystkich.
Bożenko bo TY jesteś jedyna w swoim rodzaju Co do zaklepania mojego Macieja będę miała na uwadzę