a jakiego karchera masz? mam parownicę, ale jakoś minie pasi... lubie karchery i cchciałam kupić ale jak poczytałam opinie to stwieziłam, że bez sensu wymieniaćjak stryjek siekierkie na kijek, ale skoro masz i jesteś zadowolona to chętnie się dowiem co to za model
Anula choineczka śliczniutka, jak zawsze wszystko u Ciebie... i po raz kolejny mówię zazdraszczam Wam tych galerii handlowych i możliwości zakupów! wlezłam na H&Y i niby jest sklep internetowy ale większość niedostępna przez neta
u nas pogoda dzisiaj była mało wiosenna, raczej późna jesień, ale też myślalam o wiośnie ciekawa jestem czy na wiosne bedzie jakieś spotkanie u Szmitów?
a i też muszę kupić mebelki
Kurtka za 6500...nie wiem do jakich sklepów chodzisz, ale ja jeszcze za tyle kurtki nie spotkałem...w "Zarze" kiedyś kupiłem spodnie.....nie znoszę ich
Będę pamiętać o tym Rzymie jak mi jakaś reklama wyskoczy
Nie chodzę... Dlatego zadałam głupie pytanie o cenę... Gdybym chodziła to bym tylko kartę podała do zapłaty...
Madżenko nie ma głupich pytań są głupie odpowiedzi....
Słuchaj, ja odnośnie podłogi, czym myjesz swoją?masz jakiś środek z nabłyszczaczem?u Ciebie jakaś taką błyszcząca-tak mi się rzuciło na zdjęciu, moja nie bałdzo;(ja myje zwykłymi ajaxami i tym podobne, ale może do tego typu podłóg jest coś specjalnego?
Może to dziwnie zabrzmi, ale podłogę myję samą wodą kiedy myłam z dodatkiem detergentów zachowywała się dziwnie
co Ty mówisz?samą wodą?jak to?warto, mówisz?
a nie mówiłam że dziwnie zabrzmi? na początku jak na perfekcyjna panią domu przystało używałam różności do podłóg, do momentu gdy podloga zaczela dziwnie się kleić, a fugi zmienily kolor. Wyszorowałam wówczas fugi szczoteczką i eksperymentowałam z samą wodą. Od dwóch lat nie używam niczego, codziennie zmywam podłogę ciepłą wodą i już... sporadycznie dodam odrobinę octu lub płynu do mycia naczyń
Słuchaj, ja odnośnie podłogi, czym myjesz swoją?masz jakiś środek z nabłyszczaczem?u Ciebie jakaś taką błyszcząca-tak mi się rzuciło na zdjęciu, moja nie bałdzo;(ja myje zwykłymi ajaxami i tym podobne, ale może do tego typu podłóg jest coś specjalnego?
Może to dziwnie zabrzmi, ale podłogę myję samą wodą kiedy myłam z dodatkiem detergentów zachowywała się dziwnie
Ania wszyscy się chwalą wiankami a Ty chłopakami I się nie dziwię bo śliczne chłopaki i możesz być z nich dumna!!! Wszyscy Ci ich zazdraszczają, zwlaszcza, źe te chłopaki już takie odchowane!!!
Ozdoby teź piękne ale w przyapdku Ani Art to również mnie nie dziwi
Marzenko.... ozdoby w tym roku robione w ostatniej chwili, czasu mi zabrakło, ale tak to jest... Wianek na drzwiach wieszałam w Wigilie prawię o zmroku jeszcze nie sfocony.