Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

wiunia 00:16, 27 gru 2012

Aniu wszystkiego najwspanialszego w Nowym ROKU!
Madzenka 09:59, 27 gru 2012

Bogda napisał(a)
No właśnie, mi ta podłoga właśnie tak wygląda po umyciu-bez połysku i mimo wyszorowania jej czasem nawet 2krotnie to pod światło patrząc wychodziły takie 'ślady mycia'niby czysta ale taka jakby z 'dziwną' powłoką-nie wiem jak to nazwać!muszę też jutro spróbować jak Ty-wodą. Ale czy woda zmyje ślady po sokach i inne plamy?no i kurcze czym zdezynfekować, od czasu do czasu przy dzieciokach by się przydało

Mam grafitowe kafle w kuchni i przedpokoju. Od detergentów pojawia się dziwny nalot szarawy.., dlatego woda z minimalną ilościa detergentow , ciut ciut (dosłownie kropla) lub samą wodą to najlepszy sposób. Do dezynfekcji polecam karchera - do mycia parą. Mam najjtańsze urządzenie a przydatne, myjesz samą parą lepiej niż detergentami a przy okazji dezynfekujesz. I jak trzeba doczyścić fugi też dobre, nie wspominając o czyszczeniu w dziwnych zakamarkach.
Milka 13:01, 27 gru 2012

Aniu a ja mówię dzień dobry po świętach, ale fajnie, że kolejny etap przed nami
dostałam fajne prezenty, ale chyba taczką nie mniej się cieszyłam
Matka 17:32, 27 gru 2012

Ja mam taki mop na parę H2O chyba i właśnie dezynfekuje więc z ta samą wodą muszę spróbować, ale jeszcze dzisiaj umyłam wodą z ajaxem i to dwa razy, ale efekt?czysta podłoga jest napewno, bo była woda brudna, ale zostały właśnie takie smugi dziwne od mopa. Muszę wypróbować faktycznie samą wodą
bociek 18:46, 28 gru 2012

ana_art 20:36, 28 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)

No właśnie, mi ta podłoga właśnie tak wygląda po umyciu-bez połysku i mimo wyszorowania jej czasem nawet 2krotnie to pod światło patrząc wychodziły takie 'ślady mycia'niby czysta ale taka jakby z 'dziwną' powłoką-nie wiem jak to nazwać!muszę też jutro spróbować jak Ty-wodą. Ale czy woda zmyje ślady po sokach i inne plamy?no i kurcze czym zdezynfekować, od czasu do czasu przy dzieciokach by się przydało

Mam grafitowe kafle w kuchni i przedpokoju. Od detergentów pojawia się dziwny nalot szarawy.., dlatego woda z minimalną ilościa detergentow , ciut ciut (dosłownie kropla) lub samą wodą to najlepszy sposób. Do dezynfekcji polecam karchera - do mycia parą. Mam najjtańsze urządzenie a przydatne, myjesz samą parą lepiej niż detergentami a przy okazji dezynfekujesz. I jak trzeba doczyścić fugi też dobre, nie wspominając o czyszczeniu w dziwnych zakamarkach.

a jakiego karchera masz? mam parownicę, ale jakoś minie pasi... lubie karchery i cchciałam kupić ale jak poczytałam opinie to stwieziłam, że bez sensu wymieniaćjak stryjek siekierkie na kijek, ale skoro masz i jesteś zadowolona to chętnie się dowiem co to za model
Zeta 20:43, 28 gru 2012

To ja też zapytam o tego karchera , mam tragiczne w utrzymaniu płytki w zagłebienia jak plastry miodu .....bardzo jestem ciekawa tego urządzenia??
ana_art 20:49, 28 gru 2012

jako że nie pokazywałam mojego nowego wianka na drzwiach to jeszcze świątecznie

ana_art 20:54, 28 gru 2012

i kilka dzisiejszych porannych fotek. Widać resztki śniegu, kto by pomyślał, że jeszcze tydzień temu było tu około metra śniegu....

Zeta 21:02, 28 gru 2012

Wianek cudo a w ogrodzie wiosennie ale pięknie. Najładniejsze stożki