Chce dokupić jeszcze jedna kulkę berberysa na przód przed Mirakena. Cały pas z tylu, od strony chodnika to będzie Red baron. Kolka z gazety to tawuly- od starony miłorzębu 4x zielona, w stronę narzędziowej idą żółte
No dobra, wszędzie wiosna- pokażę więc co tam na warszawskich działeczkach A przynajmniej mojej
Kwitną zawilce, których nasadziłam jesienią masę. Winna temu Anda, u której w ogrodzie je zobaczyłam i ich zapragnęłam
Te drzwi jak tron wyglądają fajny koloreka bluszcz to chyba będziesz korygować bo nie może wszystkiego zarosnąć
Super z tym wiankiem i wiklinami. Lusterka to hit nieustający
Krzysia pochwal że tak ładnie tworzy ogrodowe detale mniejsze i większe
Ten żywopłot cisowy to mnie zaskoczył..wcale na to nie wpadłam..tylko się zastanawiam czy tam za dużo tych żywopłotów nie będzie.. No bo jeden przed basenem, drugi po lewej stronie altany A trzeci by był przed altaną ale chude, sztywne i na bank przysłoni trza to przemyśleć
Żywopłoty cisowe na żółto...
Muszę się z Wami podzielić naszymi planami od jutra ruszamy z pracami
Zniknie suszak na pranie ze środka ogrodu... hurra
Na miejscu składzika za tujami będzie wiata na samochody ..i będziemy przerabiać wędzarnie ,która jest przy warzywniaku
Cieszę się niezmiernie ,szersze kadry będę mogła pokazywać dziś tak nieśmiało ,pokaże to burdello