Wiolus ja też wczoraj pracowałam do nocy ale zrobiłam dużo mniej niż Ty bo zaczęłam dopiero ok.15 . Zazdroszczę trawki bo u mnie pełno mniszka. Nie da się go nawet skosić bo rośnie przy ziemi i dopiero na następny dzień po koszeniu pędzi do góry. I wtedy znów żółto. Wiola super zmiany. Polezalabym na jednym z tych lezaczkow. Fajnie śś wyglada w porannym słońcu. No i w ogóle z mojej strony same achy i ochy Wiolus a powiedz mi jeszcze co ile masz posadzone te seslerie na tym zdjęciu z brzegu rabaty?One są tu posadzone w rzedzie tak jak u mnie ma byc.A są różne zdania na temat odległości między nimi.
Ale fajny pomysł i jak atrakcyjnie to wygląda. No to kaktusiki zadowolone
Klony zawsze piękne a ten płonący pzrebija wszystko.
Moc pracy i efekty doskonałe dla oka
Hej Kochani od czwartku dopiero wziełam się za cięcie bukszpanów i cisów a było tego cała masa,cieszę się że to mam już prawie za sobą, został mi tylko do ciachania jeden duży stożek bukszpanowy ale to dopiero po przesadzeniu go i jeden 4-metrowy żywopłocik koło tarasu kuchennego.
Potrzebuje Waszej pomocy na ogrodzie mam altankę której kolor mnie bardzo denerwuje ,ale że nie mogę jej jeszcze przemalować to wymyśliłam że posadzę obok niej drzewo
Myślałam o klonie Brilliantissimum ,ma ładne liście i może trochę rozjaśni ciemny kolor altany
Co myślicie on ma chyba na początku kulistą koronę więc ten malunek to tak troszkę nie taki
Co jakiś czas pokażę, powiedzmy, co miesiąc, dla dokładnego zobrazowania.
A nas czeka tu wycinka i rozwalanie. Druga buda jest w innym miejscu i Misia nie chce do niej iść.
Musimy ją dać obok Leosia budy, zatem wycinamy tę tuję w środku, ten najcieńszy pień, hortka anabelle Red nie wiem gdzie pójdzie, tulipany upcham gdzieś, gorzej z metalowym płotkiem, jak zabezpieczyć, bo inaczej psy mi okropnie niszczą. On ma 1,5 metra i łączy się go takimi szpikulcami, po wstawieniu budy, płotek za długi...
a hortensję dam do donicy, na miejsce cisa, który mąż załatwił na amen