Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Akcja reanimacja -zmiany w ogrodzie czas zacząć

Akcja reanimacja -zmiany w ogrodzie czas zacząć

Magleska 21:47, 28 kwi 2020

Bożenko piękna ta rabata
Jola_M 22:11, 28 kwi 2020

Bożenka, ale fajnie się u Ciebie zrobiło
czy ja dobrze widzę krasnala pod drzewkiem?
Kim 23:11, 28 kwi 2020

Helen napisał(a)

Dziewczyny mi podpowiedziały, żebym korę odsunęła od hakonek. Może też u Ciebie pomoże? Masz podlewanie?

Doczytałam u Ciebie,żeby korę odsunąć jutro to zrobię ,choć one troszkę ruszyły więc mam nadzieję że się rozkręcą

Nawadniania na rabatach nie mam tylko podlewanie ręczne zostaje

Kim 23:19, 28 kwi 2020

Magleska napisał(a)
Bożenko piękna ta rabata

Dziękuję Madziu dzisiaj troszkę poszerzyłam tą rabatę ,najbardziej denerwował mnie ten początek ,taki przejazd pijanego na rowerze

Jeszcze jutro mała korekta bo ciemna noc mnie zastała i muszę co nieco poprzesadzać ,podzielić rozplenice i pomyśleć co pozmieniać

Kim 23:27, 28 kwi 2020

Jola_M napisał(a)
Bożenka, ale fajnie się u Ciebie zrobiło
czy ja dobrze widzę krasnala pod drzewkiem?

Jolu do fajności do jeszcze daleka droga ,dużo zmian jeszcze przede mną
Nie wszystko dam rady zrobić od razu ,i nie wszystko mogę zrobić
są tacy ludzie którym trudno znieść zmiany i nie mam na to wpływu szkoda moich nerwów

A skrzat to pomysł mojego synusia mamy parkę Tosię i Jurka

Jola_M 20:22, 29 kwi 2020

Kim napisał(a)

Jolu do fajności do jeszcze daleka droga ,dużo zmian jeszcze przede mną
Nie wszystko dam rady zrobić od razu ,i nie wszystko mogę zrobić
są tacy ludzie którym trudno znieść zmiany i nie mam na to wpływu szkoda moich nerwów

A skrzat to pomysł mojego synusia mamy parkę Tosię i Jurka

no meeega ja też mam parkę - tylko chyba jednopłciową, bo to dwa okazy męskie
Z tymi zmianami to nie jest łatwo, wiem o czym piszesz. Moja wymarzona preriowa na wejściu musi poczekać, bo rodzina podniosła bunt - chcą mieć trawnik muszę przeczekać i grzebać sobie na istniejących rabatach
w sumie to moi się skarżą, że jestem niereformowalna, bo np. nie chcę się zgodzić na te wszystkie ozdoby w postaci skrzatów. Ale jak się tak zastanowić to wstawili mi już na rabaty dwa białe skrzaty, zająca, psa i sowę - i narazie to wytrzymałam psychicznie... bo chcę się uczyć kompromisów.......i wcale nie mówię tego z zaciśniętymi zębami....wrrrr heheheh

głowa do góry, ogród uczy cierpliwości

Helen 21:00, 29 kwi 2020

Jola_M napisał(a)

no meeega ja też mam parkę - tylko chyba jednopłciową, bo to dwa okazy męskie
Z tymi zmianami to nie jest łatwo, wiem o czym piszesz. Moja wymarzona preriowa na wejściu musi poczekać, bo rodzina podniosła bunt - chcą mieć trawnik muszę przeczekać i grzebać sobie na istniejących rabatach
w sumie to moi się skarżą, że jestem niereformowalna, bo np. nie chcę się zgodzić na te wszystkie ozdoby w postaci skrzatów. Ale jak się tak zastanowić to wstawili mi już na rabaty dwa białe skrzaty, zająca, psa i sowę - i narazie to wytrzymałam psychicznie... bo chcę się uczyć kompromisów.......i wcale nie mówię tego z zaciśniętymi zębami....wrrrr heheheh

głowa do góry, ogród uczy cierpliwości

Jak Ty to znosisz?
Tak na serio, to wiem o czym piszesz
Helen 21:01, 29 kwi 2020

Kim napisał(a)

Bożenka, fajnie wymyśliłaś nóżki pod tym drzewkiem
Johanka77 22:14, 29 kwi 2020

Kim napisał(a)
Po moim wypadzie do szkółki ,przytargałam cisy summergold na kulki do towarzystwa dla tego największego
Brzozę karłową i nisko szczepiony głóg Compacta
Mało się rzucają w oczy na fotkach

No ślicznie Pani!
Takie przytułki tam macie, że roślinki przygarniacie? Bosko!
Kim 21:47, 01 maj 2020

Helen napisał(a)

Bożenka, fajnie wymyśliłaś nóżki pod tym drzewkiem

To red baron uwielbiam go ,mimo jego szaleństwa w rozrastaniu się
Obdzieliłam nim już wszystkie koleżanki z pracy i wcale nie widać żeby go ubyło
A drzewko to wiśnia piłkowana Royal Burgund ,trochę mnie denerwuje ,rośnie bardzo powoli teraz kwitnie i ma parę kwiatków
Już się zastanawiałam czy ten Red Baron jej nie przeszkadza ?