Wydaje mi się, że mam ich mniej w tym roku, ale może to dlatego, że rosną po prostu w innych miejscach Lubię tulipany. Hiacynty też, tylko że one u mnie się nie zachowują do kolejnego sezonu. Jestem ciekawa jak będzie tym razem - kupiłam inną odmianę.
Dzięki Najbardziej właśnie podoba mi się takie zestawienie różnych odcieni różu i fioletu Chociaż ostatnio podobają mi się hiacynty Woodstock z żonkilami
Dzięki kancikom ogród wygląda na zadbany. Najbardziej lubię patrzeć na niego z piętra i cieszy mnie jego widok
Wczoraj mąż zrobił wertykulację trawnika. Wieczorem podsypał nawozem. W nocy padał deszcz. Dziś cały dzień też ma padać. Trawnik będzie piękny. Rośliny też się wreszcie nspiją do syta
Róż tych ze zmianami chorobowymi nie przycięłam jeszcze, bo ciągle grzało słońce. Może teraz będzie trochę pochmurnych dni. Co się porobiło - marzę o deszczu i pochmurnych dniach!
Od 2-3 miesięcy szukam mojego notatnika ogrodniczego. Nie wiem gdzie go odłożyłam. Bez niego czuję się źle, nie znam nazw wszystkich swoich roślin. Koszmar!