Gosiu wisienki trzy szukalam wyzej szczepionych i jak juz kupilam to sie pojawiły buu , bede jej scinala te boczne niskie pedy i bedzie jeszcze szczuplejsza .....
Kasia ja nad kazdym zdjeciem wzdycham jak mała dziewczynka...jaka cudna trawa , buksy a graby ...... Jeszcze sie zaraz wracam doogladac linie kroplujaca o której Danusia pisze
No i gratki niech sie dalej tak cudnie dalej dzieje Twoimi recami
Narcyzy w donicy już się skończyły , te w gruncie jeszcze się trzymają. Teraz główkuję co posadzić … może kiermasz mnie uratuje. Na giełdę coś nie mam weny …
Do zobaczenia w sobotę
Ewelinka , ja wróciłam ? czy Ty? bo się pogubiłam …. i tulipki są zwykłe białe a miały być exotik
zrobiłam tym przesadzaniem taki rozgardiasz że nie wiem czy do jutra to ogarnę
moja wisienka a. okazała się być royal burgundy i już nie ma kwiatów a same liście, jutro spróbuję ją pokazać
Jakbym napisała wszystko o czym mysle jak tutaj wchodzę, to tez byłaby ksiazka tylko kto by to czytał
Tak sobie dywaguję Danusiu
Kazdy kacik kazdy kacik piekny.
Zrobie fotkich moich konwalników to sie usmiejecia jakie wypasione dostałam......kiedy moje beda takie piekne jak Twoje- nigdy? Raz czytam ze lubia slonce i pólcien a innym razem, ze w sloncu zle rosna .....