Bardzo dziękuję za relację. Wreszcie wszystko obejrzałam. Do mnie ostatni ogród nie przemawia. Czym w takim razie różniłaby się łąka od ogrodu? Widocznie różne style lubią różni ludzie.
Pozdrawiam
Też bym połowę wyplewiła
Ewuniu, dziś po pracy podzwonię i się popytam.
Deszczu nie ma. Codziennie podlewamy, ale to nie to samo. Forsycja przesadzana jesiwnią zwinęła listki.
Buziaki.
Danusiu, pozdrowienia zostawiam. Smutno tu bez ciebie. A widać, że zapracowana jesteś. Ja tymczasem analizuje twój pierwszy wątek. Lubię fotki , na których widać układ nasadzeń. Łatwiej się wtedy nauczyć zasad tworzenia.
To jest bardzo dobry pomysł Iwonko ... i zaoszczędzisz duuużo czasu ... a i inwestycja nie jest aż tak droga ... a z czasem małymi kroczkami zrobisz resztę
Fajnie, że podobają Ci się zakupy ... może trudno w to uwierzyć, ale nie miałam wcześniej u siebie kwiatów ... nie wiem jak teraz z całym tym "nagromadzeniem piękna" sobie poradzę Trzymaj kciuki, proszę za moją żurawkę i runiankę
Dziękuję.
Faktycznie wygląda to jak dwa zdjęcia panoramiczne. Dopiero teraz to zauważyłam.
I Gumballe są ledwo widoczne. Ale rozsądek podpowiada żeby oko szukało czegoś na końcu tych 2 kijaszków.
Fajnie się zrobiło, jedną kulkę nawet zeżarły żurawki - ledwo ją widać Drugiej części z trawkami nie pokazuję, bo dopiero wczoraj odebrałam nową kulę w miejsce uschniętej i jeszcze nie posadzona. Z pewnością wszystko wszystko Ci się uda, bo do tej pory super Ci idzie, a poza tym zawsze się znajdą jakieś dobre dusze do pomocy