Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Roztoczańskie klimaty 13:49, 22 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
a masz foty choinki w świetle dziennym?

No to takie mam
Roztoczańskie klimaty 07:56, 22 gru 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Oj Zeta szalonaś!!! Daczego odcisk mordki na śniegu zostawiasz?

Cuuuudna iluminacja świetlna, powtarzam to jak mantrę

Ps. Ja mam tylko tyci tyci czerni, bo praktyczna jestem niby się nie brudzi ale kurz widać łatwiej z bielą i szarością

bo wbrew pozorom, czarny to brudas każdypylek widać. Mówi to właścicielka czarnego dywanika i ciemnych mebli... Jasne meble są o niebo prostrze w utrzymaniu. Mialam wcześniej jaśniutkie i nic na nich nie było widać...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:19, 21 gru 2012

Do góry
a ja jadąc dzisiaj do pracy dostrzegłam na oknie balkonowym wymalowanego ogromnego bałwana sztucznym śniegiem a wracając aż przychamowałam przy domu który był okryty między innymi ogromną kurtyną świetlną ułożona niczym opływający miękki woal od rynien poprzez balkon na ziemi skończywszy, do tego w oknach kurtyny świetlne, węże świetlne na drzewkach i jeszcze jakieś cuda świetlne, ale musiałam juz jechać bo by mnie strąbili
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:16, 21 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
a mogło być inaczej? NIE!!!! wiedziałam że będzie ślicznie.
Czytałam u Anuli o tym że jesteście wyrodne i same ubieracie choinkę, ja też tak włąściwie mam!!!! Póki co moje chłopaczydła nie wymyślają ozdób z bibuły czy wycinanek (chwała im za to) ale pomagają wieszać bombeczki. Pozwalam im a potem przewieszam to co nie pasuje zatem dołaczam się do klubu wredowatych mam
A i dzięki za info o 50% w sklepie na M chciałam jakąś kieckę, ale jak mi się coś podobało to rozmiaru nie było ale kupiłam fajowy sweterek

sweterki też były ok ... w rzeczy samej ... jakiś wybieg świąteczny trzeba zrobić ... a co się tylko celebrytki bendom lansować
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:14, 21 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
jak ją uszczupliłaś to i zapach się przecież zmniejszył

no przecież ... i to jest to
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:14, 21 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Neomi u nas z pod śniegu nie widać ani wrzośców, ani wroclawskich 50cm bukszpanów, nawet księciunio 1,4m przykryty jak kopa siana. Dzisiaj jak tak na niego patrzyłam to wpadł mi do głowy chytry plan świateczny na niego. A i mroźno u nas teraz -17. A taka mała ta nasza Polska

Aniu jakże Ci tego śniegu zazdroszczę.... U nas ma być -8 stopni, więc mrozu nie zazdraszczam. A jakiż to chytry plan?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:14, 21 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Neomi u nas z pod śniegu nie widać ani wrzośców, ani wroclawskich 50cm bukszpanów, nawet księciunio 1,4m przykryty jak kopa siana. Dzisiaj jak tak na niego patrzyłam to wpadł mi do głowy chytry plan świateczny na niego. A i mroźno u nas teraz -17. A taka mała ta nasza Polska

o ja Cię nie mogę .... tyle śniegu macieeee .... u nas był, ale się zmył ... a jaki masz plan na księciunia?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:11, 21 gru 2012

Do góry
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:06, 21 gru 2012

Do góry
Marzenko po pierwsze niesamowite są te bombki to i chounka cudna! Mam chyba z 5szt takich gigantycznych (było 12) i pomimo, że pełnoletnie już, bardzo je lubię i wieszam co roku. Jestem ciekawa jak choinka wygląda w świetle dziennym.
Po drugie właśnie trąciła seteczka, czego gratuluję!!!! A i nie wierze, że M cieszy się z braku mówienia, to tylko taka poza. ZAPEWNIAM!
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:57, 21 gru 2012

Do góry
jak ją uszczupliłaś to i zapach się przecież zmniejszył
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:56, 21 gru 2012

Do góry
a mogło być inaczej? NIE!!!! wiedziałam że będzie ślicznie.
Czytałam u Anuli o tym że jesteście wyrodne i same ubieracie choinkę, ja też tak włąściwie mam!!!! Póki co moje chłopaczydła nie wymyślają ozdób z bibuły czy wycinanek (chwała im za to) ale pomagają wieszać bombeczki. Pozwalam im a potem przewieszam to co nie pasuje zatem dołaczam się do klubu wredowatych mam
A i dzięki za info o 50% w sklepie na M chciałam jakąś kieckę, ale jak mi się coś podobało to rozmiaru nie było ale kupiłam fajowy sweterek
Mój mały raj na ziemi :) 22:45, 21 gru 2012

Do góry
Anula ja to tak czytam z doskoku kilkanaście stron wstecz żeby wiedzieć co i jak...
Franek widzę ogromne skupienie, u mnie chlopaki jak churagany wykraiwali pierniki, jakby ich ktoś gonił...
Cudnie wyglądają dekoracje zimowe, metalowe ozdoby śliczne. Koszyczkie na drzwiach się już zachwycałam. Jest niesamowity!!! A ten kobalt(?) dodał mu jeszcze charakteru. Mniodzio.
Często nuce sobię piosenkę:
"A po nocy nadchodzi dzień, a po burzy spokój..." i tegoż spokoju Ci życzę
Anuliskam!
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:10, 21 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
uśmiałam się Iza że HEJ. Do glowy by mi nie przyszło by gałęzie w choince przycinać w celu liftingu. Póki co sama choinki nie mam, o zgrozo!

szczerze mówiąc mi też ... pomysł jest Zety ... i jest genialny z brzydkiego kaczątka mam łabędzia ))... a na drzewko masz czas ... nasze zwykle ubierane w Wigilię ... w tym roku postanowiłam bałagan zrobić wcześniej ))
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:10, 21 gru 2012

Do góry
podziwiam za te narty, ja bym nawet na byle kupce śniegu się bała
Pokazywałam Twoją fotkę dla M by zobaczył jaka zima u Ciebie... a u nas dziś było rano -18... Choinka prima sort. Od kąd kilka lat temu pierwszy raz ubrałam żywą nie wyobrażam sobie sztucznej i nawet jak nie idealna w kształtach to i tak o wiele piękniejsza niż sztuczna Jutro jadę po choinkę.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:02, 21 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Dzisiaj Podlasie królowało w TV
taaaaak? bo takie piękne czy takie zasypane ?

Dwóch facetów zrobili film jak piekne jest Podlasie. Cały dzień na TVN pokazywali piekne krajobrazy
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 20:55, 21 gru 2012

Do góry
uśmiałam się Iza że HEJ. Do glowy by mi nie przyszło by gałęzie w choince przycinać w celu liftingu. Póki co sama choinki nie mam, o zgrozo!
Rododendronowy ogród II. 22:34, 20 gru 2012

Do góry
asc napisał(a)
Kondzia będę bić.... bo to chłop Też się wypisuje....
Ciebie mi nie wypada bić.... .... ale jakos tak pusto.. i jastrzębia dziś obserwowałam.. jak polował i miałam go wkleić i nie mogłam, bo Ciebie mi przypomina.... i miałam zrobić foto modraszki na słonince, bo tylko modraszki jedzą u mnie słoninkę, a bogatki wolą ziarno....
I fotek nie zrobiłam.... bo ja robię je dla Ciebie ,a by sie pochwalić..... bo ta ptaszkomania to dzięki Tobie

Końca świata to nie będzie, tego nie da sie wyliczyć... ale napewno coś wisi nerwowego w powietrzu.....

Ja tyle, ale każdy robi co uważa.... chciałam tylko napisać, że do niektóych ludzi się przywiązuje jak pies... do Ciebie się przywiązałam.

Mogłabym pod tym podpisać się obiema rękami.... wczoraj jak przebijalam sie przez zaspy by strzepać śnieg patrzyłam na miejsca gdzie są rhi tak sobie myślałam, musze Bożence koniecznie powiedzieć że cale rh przykryte śniegiem i czy im tak dobrze i jak przetrwają zimę to się pochwalę, bo przecież to dzięki niej mam rh w ogrodzie.... no i co?
Roztoczańskie klimaty 22:14, 20 gru 2012

Do góry
a masz foty choinki w świetle dziennym?
Ogród Magdalenka 21:48, 20 gru 2012

Do góry
nie doczytałam, światełka we wianku wymieniłaś?
Kondziowy Ogród :) 21:43, 20 gru 2012

Do góry
łomatko koniec świata czy co????? a ja wlaśnie przyszłam luknąć czy Kondzik projekt pokazywał... świat się wali.....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies