Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

noemi 22:45, 21 gru 2012

Śliczna choinka a pachni ? ... klimaty też cudne ... Święta tuż, tuż ... cieszę się bardzo
Konstancja30 22:50, 21 gru 2012

zanim akcja ciach ciach nie zmieniła proporcji byłam absolutnie na "nie" ... tak absolutnie, że gdy po wejściu do domu uderzył we mnie piękny zapach lasu ... strzeliłam focha i mruknęłam "pachnie też za mocno" ... po metamorfozie uprzejmie uznaję poziom aromatów za idealny
ana_art 22:56, 21 gru 2012

a mogło być inaczej? NIE!!!! wiedziałam że będzie ślicznie.
Czytałam u Anuli o tym że jesteście wyrodne i same ubieracie choinkę, ja też tak włąściwie mam!!!! Póki co moje chłopaczydła nie wymyślają ozdób z bibuły czy wycinanek (chwała im za to) ale pomagają wieszać bombeczki. Pozwalam im a potem przewieszam to co nie pasuje zatem dołaczam się do klubu wredowatych mam
A i dzięki za info o 50% w sklepie na M chciałam jakąś kieckę, ale jak mi się coś podobało to rozmiaru nie było ale kupiłam fajowy sweterek
ana_art 22:57, 21 gru 2012

jak ją uszczupliłaś to i zapach się przecież zmniejszył
Zeta 23:02, 21 gru 2012

Nio to teraz mi głupio ...... Ale doktor Fiskars ............ Niezły chirurg plastyczny z niego......choinka naprawdę piękna.......a wczoraj się uśmiałam po pachy.

Pozdrawiam ciepluteńko Konstancjo..
Madzenka 23:07, 21 gru 2012

Cudne klimaty, choinka wygląda jak wenezuelska miss po zabiegu u mistrza chirurgii !!!
Miodzio! Kolory cudowne, dostrzegłam delikatne fiolet z zielenią i przyprószone srebrem?
Madzenka 23:07, 21 gru 2012

Iza ile lampek jest na tym drzewku?
Konstancja30 23:10, 21 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Cudne klimaty, choinka wygląda jak wenezuelska miss po zabiegu u mistrza chirurgii !!!
Miodzio! Kolory cudowne, dostrzegłam delikatne fiolet z zielenią i przyprószone srebrem?

i plamką złota ... lampek jest 400 ... chciałam 600 ... osoba powiesiła 400 ... cóż począć ... mówiłam, że mam gen tego na G

będą jeszcze szyszki ... i coś ...
Konstancja30 23:13, 21 gru 2012

Zeta napisał(a)
Nio to teraz mi głupio ...... Ale doktor Fiskars ............ Niezły chirurg plastyczny z niego......choinka naprawdę piękna.......a wczoraj się uśmiałam po pachy.

Pozdrawiam ciepluteńko Konstancjo..

ciepluteńko się przyda ... brrrrr ... gdyby było tak biało jak zimno ... śniegu nie będzie ... lipa ... ... sztukować też sztukowałam
Konstancja30 23:14, 21 gru 2012

ana_art napisał(a)
jak ją uszczupliłaś to i zapach się przecież zmniejszył

no przecież ... i to jest to