Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

ana_art 21:30, 22 gru 2012

Ależ się cieszę!!! czytałam slowa Madżenki i przeszlo mi przez myśl. Bogdziu przemów ludzkim głosem taaaadam mówisz. Powiem Ci że dzisiaj działy sie u mnie niesamowite rzeczy... ze dwa tygodnie temu zmieniłam karmnik dla sikorek i przestawilismy go bliżej tarasu. Sikorki znikneły. Karmnik pełen, sikorek zero, doszlam do wniosku że się wyprowadziły skoro już od kilkunastu dni nie przyfruwają. Wczoraj nawet kupiłam słoninke z myślą że dzisiaj powieszę. Rano zrobilam sobie kawkę usiadłam na kanapie i co widzę SIKORKI powróciły, ależ byłam szczęśliwa w połódnie było ze 20sztuk, przyglądalam się nim i okazało się że bylo ze 20sztuk w sumie, być może 3 gaunki. Pomyślałam sobie, szkoda że Bożenki nie ma bo bym się pochwaliła, że cierpliwość popłaca cieszę się, że jesteś!!!
an_tre 21:36, 22 gru 2012

Bożenko

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Madzenka 21:40, 22 gru 2012

Bożenko nawet nie wiesz jak się cieszę, że przemówiłaś
Przez te kilka dni Twojej nieobecności bardzo mi Ciebie brakowało.
Podobnie jak Agniecha wystraszyłam się, że jesteś chora, nogi mi się ugięly, bo nie wyobrażalam sobie innego powodu, dla którego mogłabyś nas zostawić. Niezależnie od powodu Twojej decyzji Bozenko ogrodowisko to My !!! A nas nie możes zostawiać!
Ciesze się bardzo , że wróciłaś, z Tobą Świeta będę pelne

Ps w Wigilie i tak przybiegnę z życzeniami
Bogdzia 21:41, 22 gru 2012

Gardenarium napisał(a)
Właśnie polubiłam bajki i opublikowałam na swojej tablicy Zróbcie to samo. Bożenko polubienia nie są ważne, niewiele osób przywiązuje do tego wagę, ważne że tu czytamy i kochamy Twoje bajki

Pewnie ze nie jest to ważne ale to chyba jedyny wątek gdzie tego nie było.
Bogdzia 21:43, 22 gru 2012

Mariusz napisał(a)

Chi chi
Dobrze, że jesteś!
Jestem właśnie po lekturze Twojego tekstu o narzędziach - najlepszy!
A wiesz czyje bajki przygowałam sobie do czytania dla dzieci podczas Świąt?
Wiesz

Justynko dzieki ze jesteś. Mój tekst o narzędziach nie był pisany do konkursu. Gdybym do niego pisała to byłoby posprzątane i przestrzegałabym wyznaczonych reguł tzn najwyżej 20 zdjec i 5 postów. Ja wszystko zrobiłam inaczej bo chodziło mi tylko o zart a nie wygraną. Jeśli Ci sie podobało to się cieszę- bardzo.Moje bajki ? już dawno ich nie pisałam i to był przypadek że wogóle zaczęłam pisac je na Ogrodowisku. Nie podchodzę do nich poważnie to też takie małe zabawki dnia codziennego , raz o tym ,raz o czymś innym. Myślę że chyba niewielu osobom się podobają bo np nie mają żadnych zgłoszeń ,,Lubie to" ale nie to jest najważniejsze. Teraz o Twoich ptaszkach bo byłam u Ciebie i widziałam że są do rozpoznania.Jedno rozjaśniłam i wychodzi mi że to chyba zieba jer bo te rudości na piersi to do niej powinny należec, również czeny łepek

a na drugim które powiększyłam jest chyba zwykła zieba -kolor piersi i jasne plamy na skrzydłach, no chyba ze aparat zmienia kolory to też mogłby byc jer ale nie wydaje mi sie.

Może teraz Mariusz bedzie chciał powiedziec swoje zdanie.

Jesteś Hip hip hurrrra... na pierwszym zięba jer, a na drugim samczyk zięby.
Wszystkiego najlepszego w nadchodzące Święta.

Mariusz dziekuję Ci ,to co zrobiłes , to co napisałeś po tak bardzo krótkiej naszej znajomosci bardzo mile mnie zaskoczyło. Bardzo dziękuje.
Bogdzia 21:45, 22 gru 2012

gusiarz napisał(a)
Bogdziu - kamień z serca - nawet nie wiesz jak się ucieszyłam!!!!!! Rózne myśli mi przychodziły do głowy - czy wszystko w porządku, czy zdrowa jesteś... Bogdziu - gębula mi się śmieje od ucha do ucha mimo, że cały dzień stałam przy kuchni i pichciłam i piekłam i dusiałm itp, itd... Baaardzo się cieszę i nie waż sietego więcej nam robić!!!! Kofam...Guś

Agnieszko a gdzież bym się wazyła? Przecież już wiem że to niemożliwe zeby od Was odejśc. Buziaczki przesyłam.
Bogdzia 21:47, 22 gru 2012

ka1sia napisał(a)
Bogdziu, dziękuję, że jesteś Nawet nie wiesz, jak się cieszę Obiecaj, że już nas nie opuścisz
Najmocniej pozdrawiam, Kasia

Obiecuję bo wiem że nie mam szans.Kasiu dzięki że tu byłaś.
Bogdzia 21:51, 22 gru 2012

ana_art napisał(a)
Ależ się cieszę!!! czytałam slowa Madżenki i przeszlo mi przez myśl. Bogdziu przemów ludzkim głosem taaaadam mówisz. Powiem Ci że dzisiaj działy sie u mnie niesamowite rzeczy... ze dwa tygodnie temu zmieniłam karmnik dla sikorek i przestawilismy go bliżej tarasu. Sikorki znikneły. Karmnik pełen, sikorek zero, doszlam do wniosku że się wyprowadziły skoro już od kilkunastu dni nie przyfruwają. Wczoraj nawet kupiłam słoninke z myślą że dzisiaj powieszę. Rano zrobilam sobie kawkę usiadłam na kanapie i co widzę SIKORKI powróciły, ależ byłam szczęśliwa w połódnie było ze 20sztuk, przyglądalam się nim i okazało się że bylo ze 20sztuk w sumie, być może 3 gaunki. Pomyślałam sobie, szkoda że Bożenki nie ma bo bym się pochwaliła, że cierpliwość popłaca cieszę się, że jesteś!!!

Cieszę sie razem z Toba z tych sikorek i z tego że Twoje rh maj pierzynke. gorzej jest z moimi bo u mnie -15 i ani grama śniegu. Powtórka z tamtego roku.
Bogdzia 21:54, 22 gru 2012

an_tre napisał(a)
Bożenko

Aniu dzięki za życzenia. Przy okazji podziekuję równiez innym osobom .Ja postaram sie jutro złożyc Wam życzenia ale nie wiem czy zdąże bo świątecznej roboty troche jutro będzie.
Bogdzia 21:56, 22 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko nawet nie wiesz jak się cieszę, że przemówiłaś
Przez te kilka dni Twojej nieobecności bardzo mi Ciebie brakowało.
Podobnie jak Agniecha wystraszyłam się, że jesteś chora, nogi mi się ugięly, bo nie wyobrażalam sobie innego powodu, dla którego mogłabyś nas zostawić. Niezależnie od powodu Twojej decyzji Bozenko ogrodowisko to My !!! A nas nie możes zostawiać!
Ciesze się bardzo , że wróciłaś, z Tobą Świeta będę pelne

Ps w Wigilie i tak przybiegnę z życzeniami

Marzenko dzięki za Twą obecnosc i Twoje słowa.To czekam do wigilii.