Ja to obserwowałam. Na przykładzie koniczyny. Jest jej dużo, po oprysku najpierw nic się nie dzieje, potem widać jak się nieco zwija żółknie, a za kilka dni nie ma śladu.
Danusiu Nigry na pniu? czy wielopniowe?,bo wielopniowe ciężko znależć..
Czy hortensje i turzyce zimozielone pod nimi to dobry pomysł?to mój widok z okien salonu...Miejsce nasłonecznione cały dzień.
Pewnie inna jest nam przeznaczona i na nas czeka, gdzieś tam .....
Chodziło mi o towarzystwo dla kury . Ktoś musi tego ptactwa pilnować, więc czemu nie pies? A szablon .... masz go w rękach i oku, nie jest Ci potrzebny.
Trzmielina "Emerald'n Gold' - ciąć między bukszpanami, a na brzegu niech zwisa płaszcz. Płaszcz też formować potem malowniczo. Lawendy tu nie pchaj, szaro i smutno zimą będzie. A trawy - do maja nic nie będzie
Rosa, ona nie była dla Was. O nie.
Moja już uformowana, słucha się, czy o fryz chodzi?
Basia, dzięki.
Monia - też dzięki, fajnie że będziesz działać.
Ania - sterylizacja chroni przed ropomaciczem. To dajcie jej raz mieć kociaki, szybko się postara. Moja miała z 3 razy, potem wysterylizowaliśmy w ostatniej chwili, już była chora. Ale raz - chyba można.
Zauważcie Grzesia w Magnolii przy odpalaniu sezonu myciem mebli i moją skromną osobę w stosownym miejscu. Od kwietnia zmiana szefostwa i układu Magnolii. Ciekawa jestem.