Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

W Kruklandii 08:35, 21 lip 2015

Do góry
malkul napisał(a)

Bardzo ładne kadry

Bo rabata w miarę ładna

Chociaż potrzebuje paru poprawek.... jeżówki zaginęły pod tymi wielkimi rozplenicami.
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 08:34, 21 lip 2015

Do góry
siakowa napisał(a)

zrobie dziś...ale przyznam że bez dzieci człwoiek jakiś taki rozlazły i mniej zorganizowany, łaże , dumam zamaist do roboty się wziąc
wczoraj jedynie eM popsikął koniczyne, skosił trawnik przed domem, a ja posadziłam dereniowi w nóżki silver sceptre coby wielkie rozlane skarpetki zrobił

hihih to chyab dlatego że moje dzieci ciągle na mnei wiszą ( ana doczepokę i mąż i mama i tęsie i siostrzenica męża i psiapsiółka i ...) to aj temu taka obrotna, bo kazdy coś cche a ja każdemu chcę dogodzić

ps. lubię takie skarpety!!!!
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 08:32, 21 lip 2015

Do góry
ty musisz mi trąbić o takich cudach cobym zdążyła sie załapać.
Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe 08:32, 21 lip 2015

Do góry
AlKa napisał(a)
Domki od niedawna są.Czekamy na lokatorów.
Mam nadzieję że im siespodoba i będą zapylać.

ja tez czekam na lokatorów bo domek neidawno zawisł
Marzenia do spełnienia - nieśmiało się witam! :) 08:31, 21 lip 2015

Do góry
Cleo napisał(a)
Tak się zastanawiam jeszcze nad tymi hortensjami..
W sumie tam jest mniej słońca niż po stronie południowej.
Poczytałam i znalazłam coś takiego:
Preferuje stanowiska od słonecznych do pół cienistych. Na stanowiskach pół cienistych będzie lepiej się rozwijać, lecz słońce będzie sprzyjało lepszemu kwitnieniu.
Czyli moje miejsce by im pasowało.

ja np. mam incrediball, i te co są choć troszkę dnaia w cieniu mają mega kwiaty i ciemnozielone liscie a te co ciągle w pełnym słońcu to zdechlaki
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 08:30, 21 lip 2015

Do góry
malkul napisał(a)
fotki z działań prosimy

zrobie dziś...ale przyznam że bez dzieci człwoiek jakiś taki rozlazły i mniej zorganizowany, łaże , dumam zamaist do roboty się wziąc
wczoraj jedynie eM popsikął koniczyne, skosił trawnik przed domem, a ja posadziłam dereniowi w nóżki silver sceptre coby wielkie rozlane skarpetki zrobił
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 08:29, 21 lip 2015

Do góry
popcorn napisał(a)
kurcze jaka wycieczka

http://www.fly4free.pl/tanie-loty-wegry-zjednoczone-emiraty-arabskie-filipiny-i-wietnam/#comment-1274688

chciałabym miec cię jako planistę jesteś niemożliwa
Ogród Magdalenka 08:28, 21 lip 2015

Do góry
szok ze ta szyba nie pękła,
ps. nawet po burzy uwilbiam twój ogród gdzie każdy detal gra
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 08:28, 21 lip 2015

Do góry
melduje że twoej podarowane mi berberysy pieknei już porosły
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 08:27, 21 lip 2015

Do góry
fotki z działań prosimy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:26, 21 lip 2015

Do góry
Kuba napisał(a)
O malkulu jak pięknie, perfekcyjnie w każdym detalu
Proszę Cię przy okazji napisz mi jaką trawę masz posadzoną wzdłuż podjazdu przy siatce? Pytam bo Edit mi poradziła takie rozwiązanie żeby zasłonić widoki za siatką u mnie

miskant gracillimus. ładny bo zielony jest z białego cieniutkiego paseczka prawie nei widać, a że ja nei lubie pstrokatego to mi ten akurat bardzo pasuje
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:25, 21 lip 2015

Do góry
leon60 napisał(a)
Fajna budowla, czekam na cd. szkoda tylko, że zakrywa moją ulubioną rabatę

hihi moją też , teraz będę leżak ustawiać za domkiem zaraz przy molini, ibęde tam leżakować jak wino stare
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:24, 21 lip 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Gdyby tak ilość osób z takim wyczuciem smaku i dobrym gustem w kraju zwiększyć przynajmniej trzykrotnie... jak piękne mielibyśmy osiedla, domy itd.
Trzeba cieszć się z tego co mamy i z takich perełek jak Twoja, podziwiam.
Gdybym miał taki plac zabaw... bawiłbym się

Łukasz ty wiesz jak zastydzić kobietę
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:22, 21 lip 2015

Do góry
Asisko_2005 napisał(a)

Ale mam też pytanko, co jest posadzone razem z jeżówkami.
obiedka szerokolistna

sami robiliście te doniczki na babki?
tak sami
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:21, 21 lip 2015

Do góry
Sarneko-robilismy my i teście do pomocy
Czasem słońce czasem deszcz 08:21, 21 lip 2015

Do góry
malkul napisał(a)

no masz ty talent

prawda?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:21, 21 lip 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
śliczny wyszedł Wam ten plac zabaw.
i kształty i proporcje, i do altany pasuje idealnie.
świetne połączenie stali z drewnem.
Pięknie!

neistety wyszło trochę za duże. szkoda mi rabaty, mało ja teraz widzę

już mówiłam do emusia że potem jak dzieci będą większe to przerobimy to na saunę albo ruskną banię
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:19, 21 lip 2015

Do góry
Gabisia napisał(a)
Gosia, no nie mogę!
To najbardziej designerski plac zabaw EVER!
Wszyscy producenci tych strasznych koszmarków zabawowych niech się dobrze przyjrzą i pójdą się spalić ze wstydu.
Można? Można!
Szacuneczek

masz rację trochę faktycznie jakby człowiek chciał zakupic to sory ale kupa w ofercie jest straszna a ceny za te szajse z cieńskich paliczków koszmarne!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:18, 21 lip 2015

Do góry
babka- mozesz kopiować. a jakże
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:17, 21 lip 2015

Do góry
jestem. nie umarłam od nadmiaru pracy choć zapiernicz był okrutny. Emuś miał tylko trzy di dla tego placu więć pracowaliśmy od świtu do nocy.

jeszcze trochę mu brakuje ale to juz wieczorkami w wolnym czasie najwyżej. najważniejsze już jest.

Dziękuje wszystkim za słowa uznania za komplementy i docenienie designu oraz nakładu pracy
to bardzo miłe i nie ukrywam że lubię to.

Macham do wszystkich i wybaczcie ale tylko odpowiem na pytania bo trochę tych stron jest a czasu mam mało.

ps. szczeki pozbierałam i leżą na schodach w miseczce, zapraszam zatem po odbiory
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies