Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Krys 14:18, 20 lip 2015

Karolina poprosze o zaplanowanie u mnie nasadzen kolo tarasu
popcorn 14:35, 20 lip 2015

Madżen, dziękuje za wsparcie worki na śmieci? to chyba wywrotkę bym musiała zamówić zainwestuję w plandeki, plus czarna folia malarska - dobry pomysł! ew. czarna włóknina??

Krysiu, stipa ubiegłoroczna ma nasionka, tegoroczna ledwo ledwo się zbiera. Jarzmianki mam białe małe 2 szt i jedną dużą różową, podzielę się nasionkami

Mariolko, dzięki za info Młoda już w miarę, puściłam ją dzisiaj na te półkolonie, zapłaciłam za cały tydzień, ale na baseny i do parku wodnego nie puszczę - mam nadzieję będzie ok.. jak się rozłoży na urlop nie wyjedziemy:/
popcorn 14:36, 20 lip 2015

Krysiu, ja się do planowania nie nadaję, widzisz co u mnie - sodoma i gomora groch z kapustą i wszystko

a tak w ogóle to zaraz padnę, pół firmy na urlopie, w fabryce też, na cokolwiek czeka się wieki, a z robotą niektórych rzeczy przeskoczyć nie mogę i mus czekać.. no masakra.. ciekawe czy ktoś się będzie przejmował moją robotą i będę miała zrobione jak wrócę.. nawet nie chce mi się myśleć :/
Krys 15:13, 20 lip 2015

popcorn napisał(a)
Krysiu, ja się do planowania nie nadaję, widzisz co u mnie - sodoma i gomora groch z kapustą i wszystko

a tak w ogóle to zaraz padnę, pół firmy na urlopie, w fabryce też, na cokolwiek czeka się wieki, a z robotą niektórych rzeczy przeskoczyć nie mogę i mus czekać.. no masakra.. ciekawe czy ktoś się będzie przejmował moją robotą i będę miała zrobione jak wrócę.. nawet nie chce mi się myśleć :/

Karolina wiem z doswiadczenia dlugiego,ze dobra prace w pracy pamieta sie krotko a potkienia baardzo dlugo,wnioski oczywiste,nie ma sensu wyreczc nikogo!
popcorn 15:31, 20 lip 2015

Krysiu, dam radę, ale wnerwia mnie to! uch
Madzenka 18:57, 20 lip 2015

Karolina folia malarska najlepszy pomysł. Miałam tez resztki membrany dachowej (grubsza od agrowłókniny) , nie masz czegos takiego w garazu po budowie?

Ps. Ja lubie byc po urlopie gdy inni sa na urlopie, tempo pracy troche wolniejsze..
popcorn 19:58, 20 lip 2015

Madżen, dzięki. Garaż wyczyszczony z resztek po budowie, zresztą kupiliśmy stan surowy, dach był już gotowy, resztek nigdy nie było

A teraz mam nerwa, klient dostał 2 oferty, ode mnie i od kolegi - jak wysyłają z Wawy zapytania, to może do jednej osoby? Oczywiście zaoferowaliśmy 2 różne ceny na to samo
Poza tym Korfu drożeje do bani są wakacje w wakacje, drogo! jak nic nie wpadnie "last minute", to odpuszczam, pojedziemy tylko pod Augustów, na tydzień.
popcorn 20:06, 20 lip 2015

Byłam u koleżanki, Młoda się bawiła z rówieśniczką (z klasy równoległej). Za rok razem pojadą na kolonie nad morze mam obiecaną sadzoneczkę malinotruskawki, pycha! i dostałam siatę ogórków, botwinkę, świeżą marchewkę, idę gotować zupkę i robić małosolniaki
Odwdzięczę się sadzonką limki i jeżyny bezkolcowej, może jeszcze coś znajdę
malkul 08:29, 21 lip 2015

popcorn napisał(a)
kurcze jaka wycieczka

http://www.fly4free.pl/tanie-loty-wegry-zjednoczone-emiraty-arabskie-filipiny-i-wietnam/#comment-1274688

chciałabym miec cię jako planistę jesteś niemożliwa
popcorn 08:31, 21 lip 2015

Malkulku, gdyby nie Wizzair, to bym pewnie kupiła te bilety. Tyle że do Dubaju nie ma jak się dostać z Wawy bez przesiadki za niedużą kasę

miłego dnia!