Na razie znalazłam pieski. Jeszcze nie wiem. Może stchórzę, albo może nie jestem jeszcze gotowa po Kropce Mam ją w głowie cały czas. Ale próbujemy, bo ja ciągle szukam po internecie. Oglądam.
Taczka nietypowa. Mam już dwie drewniane stare, takie normalne taczki, a ta to taki "rydwan" pionowy
Kraków bije rekordy, na mapie na czarno, my prawie norma 68 a u was 300.
no pewnie, ze sie da i jeszze na mandat wystarczy
a teraz juz grzecznie poruszaj sie po drodze, bo te punkty sie sumuja
jak kalosze niebieskie byly to nie szkoda, gorzej jaby zote buchneli a zlodziej bleee, ja wierze, ze takim ludziom zycie sie odplaci.
Z pieskow sie ciesze, mialam sie pytac juz mnie jezyk swierzbi (albo paluszki) ale nie mialam smialosci
No właśnie o ogrodzie rozmawialiśmy, bo oni zawsze pytają co się robi...ale nic mi to nie dało. Punkty dostałam niestety. Taka akcja, przy niedzieli, muszą plan wyrobić na kimś. Trafiło na mnie.
Pan głównie się interesował, czy da się z tego wyżyć
Nie dość, że człowiek objechał naokoło, to jeszcze zrobili zakaz ruchu tam, gdzie pasuje przedostać się akurat do poszukiwanego miejsca Normalnie jakby specjalnie to zrobili.
Dwie donice, cudne, wazy na nodze, jednakowe, białe, odrapane, taczka drewniana do przewożenia chyba worków... waza cynowa ozdobna, śliczna. Szpadel średniowieczny odpuściłam, bo 400 stówy chciał, a ja nie dałam.
Co tam jeszcze figurka biała fajna, jakby Diana czy coś. Okrągła płąskorzeźba aniołki, do wmurowania gdzieś.
Żeliwny stolik z konikami morskimi, czarny, fajny. Takie coś mam. No i talerzyk platerowy, ale to do domu pod szampana.
Hania kupiła wazonik na dalie i też zaliczyła solidarnie mandat, choć zauważyła zakaz ruchu. Dzięki Hania.
No nie zaczynaj od najtrudniejszego, a od łatwiejszego. Poza tym nie powiem o szczegółach technicznych, więc i tak nie wyjdzie. I nie będzie działało.
Po prostu w tym akurat wypadku muszę to pozostawić dla siebie. To moja praca. Wszystkiego się nie mówi.
Coca Cola też nie zdradza receptury. Inaczej by jej już nie było. Musisz zrozumieć. Ja robię stawy i ogrody, a na Ogrodowisku tyle powiedziałam że na pokolenia starczy. Masz przyspieszone studia ogrodnicze w pigule. To co najważniejsze.