Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 21:41, 30 sty 2017

Katkak napisał(a)
Oj, bardzo ciekawa jestem tych zdobyczy .

Dwie donice, cudne, wazy na nodze, jednakowe, białe, odrapane, taczka drewniana do przewożenia chyba worków... waza cynowa ozdobna, śliczna. Szpadel średniowieczny odpuściłam, bo 400 stówy chciał, a ja nie dałam.

Co tam jeszcze figurka biała fajna, jakby Diana czy coś. Okrągła płąskorzeźba aniołki, do wmurowania gdzieś.
Żeliwny stolik z konikami morskimi, czarny, fajny. Takie coś mam. No i talerzyk platerowy, ale to do domu pod szampana.

Hania kupiła wazonik na dalie i też zaliczyła solidarnie mandat, choć zauważyła zakaz ruchu. Dzięki Hania.

Instagram Ogrodowiska
Kasiek 21:43, 30 sty 2017

Dobra kolezanka z tej Hani..solidarnie wziela na klatke...
Gardenarium 21:43, 30 sty 2017

Nie dość, że człowiek objechał naokoło, to jeszcze zrobili zakaz ruchu tam, gdzie pasuje przedostać się akurat do poszukiwanego miejsca Normalnie jakby specjalnie to zrobili.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:44, 30 sty 2017

Kasiek napisał(a)
Dobra kolezanka z tej Hani..solidarnie wziela na klatke...

No. Poczekała potem na mnie, bo ja dłużej dyskutowałam z panem.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:45, 30 sty 2017

Jedziemy z Wiciem na wizytę przedadopcyjną. Dwa mamy na oku. Suczkę i pieska. Piesek mniejszy od suczki. Malutki.

Instagram Ogrodowiska
Kasiek 21:47, 30 sty 2017

Gardenarium napisał(a)

No. Poczekała potem na mnie, bo ja dłużej dyskutowałam z panem.

A ten pan to ogrod ma?
Gardenarium 21:51, 30 sty 2017

No właśnie o ogrodzie rozmawialiśmy, bo oni zawsze pytają co się robi...ale nic mi to nie dało. Punkty dostałam niestety. Taka akcja, przy niedzieli, muszą plan wyrobić na kimś. Trafiło na mnie.

Pan głównie się interesował, czy da się z tego wyżyć

Instagram Ogrodowiska
ren133 21:54, 30 sty 2017

Gardenarium napisał(a)
No właśnie o ogrodzie rozmawialiśmy, bo oni zawsze pytają co się robi...ale nic mi to nie dało. Punkty dostałam niestety. Taka akcja, przy niedzieli, muszą plan wyrobić na kimś. Trafiło na mnie.

Pan głównie się interesował, czy da się z tego wyżyć

No ale najważniejsze, że zdobycze są
Kasiek 22:04, 30 sty 2017

Zdobycze sa, pieski beda, a pan policjant jeszcze bedzie sobie w brode plul...albo jego zona
sylwia_slomc... 22:06, 30 sty 2017

Gardenarium napisał(a)
Jeju, normalnie w niedzielę, żeby się dostać na targowisko staroci, zaliczyłam 5 punktów wjechawszy pod zakaz ruchu, mandat i miłą rozmowę z Panem w mundurze.
Ale opłaciło się mam zdobycze Jeszcze ich dobrze nie obejrzałam, bo nie wychyliłam dziś nosa z domu.

Musisz obejrzeć jak najszybciej i fotki cyknąć bo mnie ciekawość pożre. Uwielbiam przedmioty i dekoracje z duszą, charakterem i historią