Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Nigdy nie mów nigdy 19:05, 15 mar 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Kasiu śnieg widzę wszystkim obrzydł, ale teraz potrzebny jak takie mrozy w nocy,
na liliach się nie znam, a chopina mam i wiem że wart grzechu. buziaki

Gosiu, mnie nie obrzydł, w Zabrzu wcale nie ma, tu tyle co na lekarstwo...Przydało by się jeszcze trochę, cały czas o przycięte róże się martwię...

Gdyby jeszcze chopinek bardziej pachnieć chciał, byłaby pełnia szczęścia
Tu odpoczywam 19:03, 15 mar 2013

Do góry
Oj dubelek się zrobił, w takim razie pozdrówka jeszcze wysyłam
Tu odpoczywam 19:03, 15 mar 2013

Do góry
Grażynko ja też zwabiona bukszpanowo czekam na fotkę
Nigdy nie mów nigdy 19:00, 15 mar 2013

Do góry
Kasiu śnieg widzę wszystkim obrzydł, ale teraz potrzebny jak takie mrozy w nocy,
na liliach się nie znam, a chopina mam i wiem że wart grzechu. buziaki
Same wątpliwości 18:54, 15 mar 2013

Do góry
W garden nie ma wszystkich roślin, w zasadzie mało co jest, trzeba się posiłkować i wykorzystywać te co są, zamiast tych rozczochranych wybierz klona i to będzie robił za wiśnie, przecież ona kulista ma być, to trochę zmieni obrazek. Poza tym powiększ znacznie te limki bo one do 3 metrów dochodzą, czyli w przyszłości będą tylko nieco niższe od cisów, bo znacznie szybciej od nich rosną. I nie ma co się wstydzić, bardzo dobrze ci idzie
Wszystko o czym ... Marzysz 18:49, 15 mar 2013

Do góry
Kasiu pozdrawiam, nadal zimowo
Mój ogród w cieniu drzew 18:46, 15 mar 2013

Do góry
Myślę że to ostatnie rozwiązanie najlepsze jest, ja u siebie też kombinuję, bo plac zabaw też mam bardzo blisko siatki, ty masz zdecydowanie dalej niż ja i też właśnie taką falę wymyśliłam z cypelkiem jeszcze zasłaniającym ów plac zabaw. Nasadzenia troszkę przerób żeby tak symetrycznie nie było, ale dobrze kombinujesz, podoba mi się, pozdrawiam
Ogród do odświeżenia 18:32, 15 mar 2013

Do góry
JulkAd napisał(a)
Mam nadzieję, że zakup mi się odwdzięczy, bo naprawdę go długo wybierałam wśród tych kilkunastu, które tam stały...

Rhododendron Catawbiense boursault w całej okazałości...ma jakieś 50 cm...

No śliczny i sobie zaraz wyszukam w katalogu
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 18:30, 15 mar 2013

Do góry
Irenko jednak tak zimno u mnie nie było, -8 w nocy, całe szczęście, dziś miałam na zmianę to śnieżycę to słoneczko, Ela musi sprzęcior do kancikowania oddać, podobno ona wszystkiemu winna, przyznała się
Gdzieś na końcu świata... 18:27, 15 mar 2013

Do góry
Gosia raport pogodowy- u mnie raz sypie raz słońce, śnieg jednak w przewadze, ale już wiem dlaczego, Ela nam zaczarowała, czekam aż odwoła...
Ogród w skali mikro :) 18:23, 15 mar 2013

Do góry
Ela ja wczoraj panikowałam, bo miało być diabelnie zimno, na szczęście nasi superowi meteorolodzy, jak zwykle się pomylili jedynie o 8 stopni, miało być -16 było -8, więc cieszę się i już tak nie dygocę, choć dziś znów tyle w nocy zapowiadają. Śnieg troszku stopniał, to znowu napadał, Ela bo to pewnie przez to że ty się zastanawiasz oddać ten sprzęcior- nie pada śnieg, nie oddać - pada, kobieto zdecyduj się, tylko wybierz właściwie, bo ja właśnie dowiedziałam się że tu koło mnie to masę czarownic na stosie spalili za mniejsze przewinienia
Buziaczki, o asahi u mnie
Igiełkowy ogródeczek 18:12, 15 mar 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
Gosia .. A co z tym asahi ???

Kupiłam przez all, ale dużego opakowania nie opłaca się brać, bo mi wysłali z datą produkcji 2010- 3 lata gwarancji, więc w tym sezonie muszę zużyć, na szczęście kupiłam tylko 20ml.
Dziś widziałam w bricomarche ale tylko 5ml, w LM nie ma, nie wiem o co chodzi, a u ciebie dostępny jest?
Igiełkowy ogródeczek 18:10, 15 mar 2013

Do góry

Igiełkowy ogródeczek 18:06, 15 mar 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Gosiu, widoczki piękne, ale oficjalnie tu u ciebie, żądamy wiosny, inaczej strajk będzie

Wiosno wiosno gdzie jesteś....:

Igiełkowy ogródeczek 17:50, 15 mar 2013

Do góry
JulkAd napisał(a)

Skąd ja to znam, moja od progu wita mnie z piłeczką w mordce (taką od tenisa) i żyć nie daje...teraz się już tak nauczyła, że ja tylko rzucam z progu tarasu do ogrodu, a ona pod nogi mi przynosi, nawet z nią wychodzić nie trzeba, żeby z zabawy frajdę miała...ale to jest pies, koty raczej nie aportują

Ja też myślałam że nie ma...hihi
Igiełkowy ogródeczek 17:48, 15 mar 2013

Do góry
ka1sia napisał(a)
ostatnie zdjęcia zimy obejrzałam, piękne, ale dobrze, że ostatnie pani zimie już dziękujemy
Gosia, odczyniam, odczyniam..... i nic.... zamieć!

Kasiu nawet mi nie mów, jak był luty po myślałam że w połowie marca to już pięknie będzie i prace będą już dawno na ogródku rozpoczęte, a tu taka przykra niespodzianka,
zimy więcej nie fotografuję, niech se nie myśli...

Netka napisał(a)
Ależ pięknie u Ciebie pozdrawiam, bo kiedyś już byłam tylko śladu nie zostawiłam

Zapraszam częściej
Igiełkowy ogródeczek 17:35, 15 mar 2013

Do góry
Marta7 napisał(a)
Gosia piękne są Twoje widoczki zimowe i te sople lodu i kicia ! Pozdrawiam serdecznie,będę czekać na te 100 bukszpanków-to będzie dopiero ślimaczek

Ja się chyba nie doczekam, dziś na zmianę śnieżyca i słońce, tak w kółko.

grazyna napisał(a)
W temacie bukszpanów - wczoraj mój eM. kupił mi w Lidlu buszkpany w pakiecie 6 szt za 21,99 zł.
Przeglądałam je wieczorem - w jednym pęczku jest 4-5 szt takich małych bukszpanów jak pokazujecie z gołym korzeniem. Wydaje się, że zakup dobry cenowo i jakościowo

W Lidlu podobno malutkie były, muszę zajrzeć do ciebie

Kindzia napisał(a)
Zawijaski bukszpanowe u Ciebie też w planie...to powiedz mi tylko, ile potrzeba takich sadzonek z all (od tego polecanego) na metr bieżący? Kompletnie nie wiem, ile sadzonek trzeba kupić...

W Zabrzu nie ma śniegu, ani ociupinki...

Szczerze to ja też nie wiem i nie zastanawiam się nad tym, bo ja raczej będę na miejscu kupować, 30 cm- 3,5 zł. Ustawię sobie jeden koło drugiego i policzę ile na metr wejdzie. Ja pierwszy raz zawijasek będę robić, przestudiuj, może coś tu będzie:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/527-obwodki-z-bukszpanu

margi napisał(a)
Gosiu ja bardzo proszę abyś rzuciła swoimi pięknymi oczkami to co wypociłam u siebie

Byłam, fajny projekcik

GosiaJoanna napisał(a)
Hej Gosinku u mnie dzisiaj zamieć śnieżna

Aż tak źle, u mnie na zmianę słońce, śnieżyca, z przewagą śnieżycy
Igiełkowy ogródeczek 17:33, 15 mar 2013

Do góry
Gosia ale mnie zaskoczyłaś, miałam w życiu kilka kotów i żaden aportować nie umiał,
w takim razie do Mam talent... by się nadawał, sms-ki ode mnie gwarantowane
Igiełkowy ogródeczek 16:23, 15 mar 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

Chcesz, swojego oddam, doprowadza mnie do furii, czasami
Piszczy ciągle, to jeść, to wyjść, to pobaw się bo mi się nudzi, teraz też łazi i nie wie co ma ze sobą robić, po ogródku by polatał, ale przecież dla niego za zimno jest, chyba że pani by z nim polatała, a najlepiej jeszcze z myszką na sznurku...
Nie nie żartuję, mimo wszystko lubię go, ale gdybyś chciała....

Skąd ja to znam, moja od progu wita mnie z piłeczką w mordce (taką od tenisa) i żyć nie daje...teraz się już tak nauczyła, że ja tylko rzucam z progu tarasu do ogrodu, a ona pod nogi mi przynosi, nawet z nią wychodzić nie trzeba, żeby z zabawy frajdę miała...ale to jest pies, koty raczej nie aportują
Roztoczańskie klimaty 13:48, 15 mar 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Zecia nie martw się, zrób jak Irenka radzi i zima szybko ci zleci,
u mnie też śnieżek, znacznie mniej, ale jest i sypie sobie z nieba,
kurczę jak też chyba tej wiosny nie doczekam,
buziam gorąco

No ja chyba też się nie doczekam zimy nawet do sklepu nie daliśmy rady dojechać ...ale Żon się wkurzył na tą Syberię i jedzie do nas Caterpillar z pługiem ....oby dojechał
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies