Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu odpoczywam

Tu odpoczywam

grazyna 14:11, 15 mar 2013

Agnieszko, Aniu, Lady jakoś po zaspach dotarłyście do mnie, dziękuję za trud
alinak 14:59, 15 mar 2013

Grażynko wracając do p. Pudełko , to nie trzeba być jego kolega żeby doradził . też z nim koresponduję e-mailowo i dużo rzeczy mi doradził np . o cięciu i przesadzaniu rh. i o siarczanie amonu też . siarczan dobry nie tylko dla rh ,azalii , klonów palmowych , wrzosów , borówki amerykańskiej i ogólnie do iglaków .on po prostu dobrze zakwasza ziemię a klony palmowe go uwielbiają .buziaczki
JulkAd 16:04, 15 mar 2013

Dzięki Grażynko za porady u mnie i u Ciebie , a gdzie te bukszpany?
gusiarz 16:13, 15 mar 2013

Witaj Grażynko. Ja w ubiegłym roku kupiłam siarczan. Ale jeszcze nie podsypałam kwasolubnych. Czekam do wiosny. O siarczanie dowiedziałam się w takim fajnym sklepie z nawozami - niedaleko Niepołomic. Miejscowość Zofipole - droga za Wisłą na Sandomierz (pod Janosikiem w prawo) - sklep przy głównej drodze, łatwo odnaleźć. To taki sklep prawie dla rolników i jeden ze sprzedających super się zna na roślinach i nawozy dobiera odpowiednio do nich. Polecam. Mają też mniejsze opakowania
Ja ostatnio biegam po puszczy - ale dzisiaj odpuściłam bo nieźle nasypało.
Gosiniak 19:03, 15 mar 2013

Grażynko ja też zwabiona bukszpanowo czekam na fotkę
Gosiniak 19:03, 15 mar 2013

Oj dubelek się zrobił, w takim razie pozdrówka jeszcze wysyłam
Maria667 19:08, 15 mar 2013

Grażynko!
Poszukam tej lawendy, ale nie wiem, czy mam jakieś zdjęcia. Poszukam
Rozrosła się bardzo ładnie. To były sadzonki, nie nasionka.
grazyna 20:33, 15 mar 2013

Julitko, Gosia - o to moje modelki w garażu widać kaloryfer, ale jest już zakręcony

Marysiu - tak tak, pytając myślałam tylko o sadzonkach, nie szukaj zdjęć, wierzę Ci na słowo
W takim razie będę "polować" na nie w tym sklepie.
Wpływ ogrodowiska sprawił, że chcę jej więcej mieć

Agnieszko - dawno Cię nie było Widziałam Twoje zdjęcie z Gardenii Dzięki za wskazówki na sklep. Zofipole wiem gdzie jest, swego czasu b. często tamtędy jeździłam przez kilka lat.
Do sklepu jakoś nie pomyślałam wstąpić a może go jeszcze nie było ? Ja potrzebuję tak naprawdę jedynie obornik granulowany bydlęcy - mogą mieć ?

Alinko - jak ma się taki ogród jak Ty to nic dziwnego, że ze szkółkarzami jesteś za pan brat
A o p. Pudełko tylko dobrze świadczy i wzbudza zaufanie takie postępowanie zklientami o jakim mówisz

Pozdrawiam cieplutko i z uśmiechem, weekend dziewczyny
danuta_szwajcer 20:51, 15 mar 2013

"Modelki" są piękne jak na modelki przystało widzę , że jestes dobrze już przygotowana do prac ogrodowych, pozdrawiam cieplutko
gusiarz 21:28, 15 mar 2013

Grażynko - wklejam link do sklepu o którym pisałam. Spróbuj zadzwonić. Jak dobrze kojarzę pomagał mi pan Jerzy. Pozdrawiam