Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 08:18, 21 paź 2012

Do góry
Kurcze Kasiu ogromna ta brzoza... mam w projekcie i dumam że o ile teraz wejdzie to za kilkanaście lat będzie makabra...
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 08:18, 21 paź 2012

Do góry
Kurcze Kasiu ogromna ta brzoza... mam w projekcie i dumam że o ile teraz wejdzie to za kilkanaście lat będzie makabra...
Boćkowe perypetie ogrodkowe 08:13, 21 paź 2012

Do góry
Kasiu też wczoraj wywaliłam begonie bo straszyły Też kupowałam cebule w benexie, zarzekalam się że już wiecej nie kupie i wczoraj znowu zgrzeszyłam to jakiś nałóg normalnie Klon jest prześliczny. a wiesz jak nazywają się Twoje kudłate trawy?
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:02, 20 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
dosadziłam cisy, których wczoraj zabrakło.

na jutro zostało mi jeszcze ściągnięcie tej darni

i posadzę tam RH

Ależ Ty pracowita jesteś!!! Buziam i milego, słonecznego i skor tak chcesz pracowitego dnia
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:35, 20 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzenko, kiedys pokazywałaś takie włochate maty, plissss o kontakt gdzie kupowalaś, albo jak się dokładnie nazywają

http://www.videx.pl/ochronna-mata-na-zime-californianaturalna-mata-z-paproci-3226.html
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:09, 20 paź 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

marzenko co to tam te parę cebulek w ogóle to dziwna sprawa jest zawsze z cebulkami, na jesień człowiek dokupuje jakieś obłędne ilości, snując marzenia jak to pięknie będzie wiosną, a potem na wiosnę jakoś wciąż się wydaje, że jednak coś mało tych cebulek

No ale u mnie jeśli jakaś plaga zimowa ich nie dobije będzie wystarczająca ilość tulipanów obiecuję
Na oko szacuję, źe wreszcie będa łany

oj będą, już widzę jak bedę piać z zachwytu bo u Ciebie będą wcześniej niż u mnie (jeśli moje wogóle wyjdą )
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:08, 20 paź 2012

Do góry
Marzenko, kiedys pokazywałaś takie włochate maty, plissss o kontakt gdzie kupowalaś, albo jak się dokładnie nazywają
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:05, 20 paź 2012

Do góry
miłego dnia, niech słoneczko wszystkicm pięknie świeci
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:02, 20 paź 2012

Do góry
myszorek napisał(a)
Ania toż u Ciebie przy domu jak w ogrodzie botanicznym. Bardzo fajnie Ci idzie, podoba mi się.
Te wisienki pod firmą nie za blisko posadzone? Ze zdjęć mam wrażenie, że korony im się zaraz zejdą i będziesz musiała strzyc.
a ja włąśnie Twoje poranne foty ogladałam
klomby przed firmą mają 5,5 metra, pierwotnie wiśnie mialy być posadzone tuż przy krawężnikach, ale jak popatrzyłam co tam się znajduje.... tzn firma która robiła kostkę bardzo solidnie przyłozyła się do utwardzenia terenu. Włącznie ze zrobieniem murka oporowego od środka klombu by się nie rozjechało pod naporem ciężarówek które tam przyjeżdżają...
miało być tak, wokół pni bukszpanowa skarpeta i żurawowe kwadraty

jak zoabczyłam te klomby to jakoś nie mialam sumienia by upychać wiśni przy samym betonowym murze... i plan musiał ulec zmianie... trudno będziemy strzyc
I ja podzielę się z Wami moim ogrodem... 07:50, 20 paź 2012

Do góry
przyszłam do Ciebie po raz pierwszy i jestem mile zaskoczona mlody chłopak z pasją.
Zimozielony ogród przy białym domu 07:25, 20 paź 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Tutaj dodatkowo doszło głównie lustro... i jego otoczenie, no i magiczna kula - to ważny, może nawet najważniejszy "szczegół" w tym ogrodzie.

Danusiu lustro wymiata (tak powiedziałby mój syn) nie wyobrażam sobie tego ogrodu bez niego...
powiedz mi proszę czy pod ściane woną są jakieś fundamenty, czy poprostu przywożą i stawiają na glebie? bo zastanawiam się jak to wygląda organizacyjnie.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:14, 19 paź 2012

Do góry
Sławko domki to część placu zabaw, który znajduje się poniżej placu na którym są żurawki.

tam przy murku będą cisy (żeby go wysłonić) dzieci by mi głowe urwały, gdybym im na 'ich przestrzeni" dodatkowe rabaty wytyczyła
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:02, 19 paź 2012

Do góry
od tej strony sporadycznie pokazywałam zdjęcia

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:56, 19 paź 2012

Do góry
dosadziłam cisy, których wczoraj zabrakło.

na jutro zostało mi jeszcze ściągnięcie tej darni

i posadzę tam RH
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:51, 19 paź 2012

Do góry
dzisiaj nad naszym domem przez kilkanaście minut dzikie gęsi przegrupowywały swój klucz. Ciekawie to wyglądało
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:41, 19 paź 2012

Do góry
bociek napisał(a)
Ania, powiem Ci, ze te wisienki to sporo podrosly, te korony to juz maja calkiem sympatyczne

A co do cisow nie wiem, czemu jestes niezadowolona... Nie sa wcale takie zle, na wiosne przytniesz i od razu nabiora rumiencow. Jesli to mozliwe to czy bedzie duzym wscibstwem jesli Cie poprosze o zdradzenie na PW gdzie je nabylas i w jakiej cenie. Tez bede na wiosne w potrzebie

Kasiu one wcale nie podrosły, one takie wielgachne były. Takie same kupie sobie przed dom i posadze przed płotem od strony ulicy zakochałam się w nich normalnie...
Co do cisów wiesz ja taka niedogodzona jestem reszte prześle Ci na PW
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:39, 19 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzenko, ale trawy wiosna się zetnie, zanim zaczną wychodzic będzie łyso... w planach miały być takie kwadraty-prostokąty wokół każdej wiśnii z nich mialy wychodzić trawy, jak u Ciebie lawenda

To późno ścinaj trawy mi się te poczochrańce baaardzo podobają. Może takie sobie posadze w pewne upatrzone miejsce
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:37, 19 paź 2012

Do góry
nieszka napisał(a)
Ależ super masz te donice! Z jakiego to materiału?
one są z włókna szklanego, tworzywo które wygląda jak kamień. Będę kupowała drugi komplet do środka biura bo bardzo fajnie wyglądają
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:33, 19 paź 2012

Do góry
Marzenko, ale trawy wiosna się zetnie, zanim zaczną wychodzic będzie łyso... w planach miały być takie kwadraty-prostokąty wokół każdej wiśnii z nich mialy wychodzić trawy, jak u Ciebie lawenda
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:24, 19 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
miałam pokazać to co robię przy biurze. Teren do ogarnięcia jest bardzo duży bo prawie hektar, trwają jeszcze prace wyrównawcze bo budynek jest świeżo oddany. W trzech klombach przed budynkiem są wiśnie, wokół nich posadziłam trawy (w jednym cos mi przywiędły) i tulipany, będą jeszcze obwódki. Tylko wacham się jeszcze czy z cisa czy bukszpanu...

Ania powiem Ci, że oniemialam!! Niesamowicie te wiśnie z trawami wyglądają!! A donice z nasadzeniami rewelacja!!!!
O budynku nie wspominam bo imponujący i logo niesamowicie mi się podoba!!!
Miodzio!!!!
Ja bym nie sadziła juz nic pod wiśniami, tylko takie rozczuchrane trawy. Do takiego nowoczesnego budynku będzie meganowocześnie!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies