Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 22:56, 19 paź 2012

dosadziłam cisy, których wczoraj zabrakło.

na jutro zostało mi jeszcze ściągnięcie tej darni

i posadzę tam RH
ana_art 23:02, 19 paź 2012

od tej strony sporadycznie pokazywałam zdjęcia

Slawko 23:05, 19 paź 2012

To mi się podoba Te żurawki z tymi domkami tak pięknie się komponują, ja bym przy tych domkach jakieś trawy ozdobne posadził, chyba że są ostnice najlepiej...
ana_art 23:14, 19 paź 2012

Sławko domki to część placu zabaw, który znajduje się poniżej placu na którym są żurawki.

tam przy murku będą cisy (żeby go wysłonić) dzieci by mi głowe urwały, gdybym im na 'ich przestrzeni" dodatkowe rabaty wytyczyła
Slawko 23:44, 19 paź 2012

Z tamtej perspektywy to inaczej wyglądało, choćby ta rabata była zaraz przy domkach albo pomiędzy nimi... skoro to plac zabaw to jednak nie warto... jak już będą większe to może akurat tylko domków może już nie być
myszorek 07:48, 20 paź 2012

Ania toż u Ciebie przy domu jak w ogrodzie botanicznym. Bardzo fajnie Ci idzie, podoba mi się.
Te wisienki pod firmą nie za blisko posadzone? Ze zdjęć mam wrażenie, że korony im się zaraz zejdą i będziesz musiała strzyc.
ana_art 08:02, 20 paź 2012

myszorek napisał(a)
Ania toż u Ciebie przy domu jak w ogrodzie botanicznym. Bardzo fajnie Ci idzie, podoba mi się.
Te wisienki pod firmą nie za blisko posadzone? Ze zdjęć mam wrażenie, że korony im się zaraz zejdą i będziesz musiała strzyc.
a ja włąśnie Twoje poranne foty ogladałam
klomby przed firmą mają 5,5 metra, pierwotnie wiśnie mialy być posadzone tuż przy krawężnikach, ale jak popatrzyłam co tam się znajduje.... tzn firma która robiła kostkę bardzo solidnie przyłozyła się do utwardzenia terenu. Włącznie ze zrobieniem murka oporowego od środka klombu by się nie rozjechało pod naporem ciężarówek które tam przyjeżdżają...
miało być tak, wokół pni bukszpanowa skarpeta i żurawowe kwadraty

jak zoabczyłam te klomby to jakoś nie mialam sumienia by upychać wiśni przy samym betonowym murze... i plan musiał ulec zmianie... trudno będziemy strzyc
ana_art 08:05, 20 paź 2012

miłego dnia, niech słoneczko wszystkicm pięknie świeci
Madzenka 09:02, 20 paź 2012

ana_art napisał(a)
dosadziłam cisy, których wczoraj zabrakło.

na jutro zostało mi jeszcze ściągnięcie tej darni

i posadzę tam RH

Ależ Ty pracowita jesteś!!! Buziam i milego, słonecznego i skor tak chcesz pracowitego dnia
wiunia 18:35, 20 paź 2012

A był słoneczny dzionek był

z małego klombika z przedogródka przesadziłam goździki i wyszło serduszko)
pozdrawiam