Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

bociek 18:12, 19 paź 2012

Ania, powiem Ci, ze te wisienki to sporo podrosly, te korony to juz maja calkiem sympatyczne

A co do cisow nie wiem, czemu jestes niezadowolona... Nie sa wcale takie zle, na wiosne przytniesz i od razu nabiora rumiencow. Jesli to mozliwe to czy bedzie duzym wscibstwem jesli Cie poprosze o zdradzenie na PW gdzie je nabylas i w jakiej cenie. Tez bede na wiosne w potrzebie
aga_k 18:16, 19 paź 2012

śliczne te wisienki i bardzo efektowne kompozycje w donicach, super wyszło
Mala_Mi 18:28, 19 paź 2012

A ja myślałam, że masz jeszcze tyle swojego ogrodu do ogarnięcia I jakim cudem to przegapiłam........ Doczytałam.. odetchnęłam z ulgą.. nie jest ze mną tak źle.
nieszka 18:59, 19 paź 2012

Ależ super masz te donice! Z jakiego to materiału?
Madzenka 22:24, 19 paź 2012

ana_art napisał(a)
miałam pokazać to co robię przy biurze. Teren do ogarnięcia jest bardzo duży bo prawie hektar, trwają jeszcze prace wyrównawcze bo budynek jest świeżo oddany. W trzech klombach przed budynkiem są wiśnie, wokół nich posadziłam trawy (w jednym cos mi przywiędły) i tulipany, będą jeszcze obwódki. Tylko wacham się jeszcze czy z cisa czy bukszpanu...

Ania powiem Ci, że oniemialam!! Niesamowicie te wiśnie z trawami wyglądają!! A donice z nasadzeniami rewelacja!!!!
O budynku nie wspominam bo imponujący i logo niesamowicie mi się podoba!!!
Miodzio!!!!
Ja bym nie sadziła juz nic pod wiśniami, tylko takie rozczuchrane trawy. Do takiego nowoczesnego budynku będzie meganowocześnie!
ana_art 22:33, 19 paź 2012

Marzenko, ale trawy wiosna się zetnie, zanim zaczną wychodzic będzie łyso... w planach miały być takie kwadraty-prostokąty wokół każdej wiśnii z nich mialy wychodzić trawy, jak u Ciebie lawenda
ana_art 22:37, 19 paź 2012

nieszka napisał(a)
Ależ super masz te donice! Z jakiego to materiału?
one są z włókna szklanego, tworzywo które wygląda jak kamień. Będę kupowała drugi komplet do środka biura bo bardzo fajnie wyglądają
Madzenka 22:39, 19 paź 2012

ana_art napisał(a)
Marzenko, ale trawy wiosna się zetnie, zanim zaczną wychodzic będzie łyso... w planach miały być takie kwadraty-prostokąty wokół każdej wiśnii z nich mialy wychodzić trawy, jak u Ciebie lawenda

To późno ścinaj trawy mi się te poczochrańce baaardzo podobają. Może takie sobie posadze w pewne upatrzone miejsce
ana_art 22:41, 19 paź 2012

bociek napisał(a)
Ania, powiem Ci, ze te wisienki to sporo podrosly, te korony to juz maja calkiem sympatyczne

A co do cisow nie wiem, czemu jestes niezadowolona... Nie sa wcale takie zle, na wiosne przytniesz i od razu nabiora rumiencow. Jesli to mozliwe to czy bedzie duzym wscibstwem jesli Cie poprosze o zdradzenie na PW gdzie je nabylas i w jakiej cenie. Tez bede na wiosne w potrzebie

Kasiu one wcale nie podrosły, one takie wielgachne były. Takie same kupie sobie przed dom i posadze przed płotem od strony ulicy zakochałam się w nich normalnie...
Co do cisów wiesz ja taka niedogodzona jestem reszte prześle Ci na PW
ana_art 22:51, 19 paź 2012

dzisiaj nad naszym domem przez kilkanaście minut dzikie gęsi przegrupowywały swój klucz. Ciekawie to wyglądało