Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

ana_art 08:18, 21 paź 2012

Kurcze Kasiu ogromna ta brzoza... mam w projekcie i dumam że o ile teraz wejdzie to za kilkanaście lat będzie makabra...
ana_art 08:18, 21 paź 2012

Kurcze Kasiu ogromna ta brzoza... mam w projekcie i dumam że o ile teraz wejdzie to za kilkanaście lat będzie makabra...
Wieloszka 12:09, 21 paź 2012

Dziewczyny, a propos brzóz - ostatnio miałam takie same dylematy. Owszem rosną wielkie, ale docelowe rozmiary osiągają po ok.30 latach, i to pod warunkiem, że pozwalamy im rosnąć swobodnie. A od czegóż mamy sekatory ? Posadzone mam ostatecznie 5szt. na ok.40m2 - zamierzam je ciąć i mam nadzieję, że uda mi się nie dopuścić do takich rozmiarów jak na zdjęciu od Kurowskich Zobaczymy za 30 lat, czy mi się uda - o ile dożyję
Hogata 15:39, 21 paź 2012

Sekator mam, a ciąć bardzo lubię. Brzoza u mnie będzie na pewno.
an_tre 18:31, 21 paź 2012

Kasiu cały czas podczytuję o twoich sąsiedzkich dylematach, mogę tylko powiedzieć, że nie masz z nimi lekko ale rabaty masz za to cud miód i orzeszki jak niektórzy mawiają pozdrawiam Kasiu
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
KasiaWB 18:36, 21 paź 2012

Urszulla napisał(a)

Och, cudne te hortensje! I trawy! A reszta ogrodu jaka bedzie wypasiona! pozdrawiam

) oj cuuudne cudne, cieszę się, że je mam to były dobre zakupy a reszta.....hmmm........... kto to wie jaka będzie )) mam tyyyyleeee pomysłów, a miejsca jakby ciut mało )) z jednej strony ciągoty w stronę ogrodów angielskich, z drugiej w stronę ogrodu minimalistycznego... No i uwielbienie dla Danusi ogrodu nie tylko bukszpanowego, Ogrodu z lustrem i Zimozielonego ) .... Ból głowy )

KASIU CZYŻBYŚMY MIAŁY TEN SAM GUST??? Ja mam identyczne odczucia!!!!! jedyne co inne to dużo miejsca. I też ból głowyPozdr.

Nie ma znaczenia wielkość ) ból głowy ten sam, a na coś trzeba się zdecydować )
Pozdrawiam
KasiaWB 18:41, 21 paź 2012

agniecha973 napisał(a)
Kasiu, kibicuję i ja. Świetnie, konsekwentnie dążysz do celu. Wiesz czego chcesz, a to chyba więcej niż połowa sukcesu. Sama widzisz, na przykładzie jednej rabaty jak dobrze Ci idzie. Cisy w poczekalni niech nabierają masy, szybko zleci i powędrują na swoje miejsce.
Pozdrawiam.

Dzięki Agnieszka, że zaglądasz i wspierasz! tak do końca, to jeszcze nie wiem jak ma być , oprócz tego, że ładnie ) za dużo inspiracji ) a całość przecież ma być spójna
Oby do wiosny! Pozdrawiam!
KasiaWB 18:45, 21 paź 2012

ana_art napisał(a)

ogromna i piękna, ale jak się kupuje to takie niewinne chude drzewko wciąż dumam ...
KasiaWB 18:53, 21 paź 2012

Wieloszka napisał(a)
Dziewczyny, a propos brzóz - ostatnio miałam takie same dylematy. Owszem rosną wielkie, ale docelowe rozmiary osiągają po ok.30 latach, i to pod warunkiem, że pozwalamy im rosnąć swobodnie. A od czegóż mamy sekatory ? Posadzone mam ostatecznie 5szt. na ok.40m2 - zamierzam je ciąć i mam nadzieję, że uda mi się nie dopuścić do takich rozmiarów jak na zdjęciu od Kurowskich Zobaczymy za 30 lat, czy mi się uda - o ile dożyję

Aga Ty masz duży ogród i możesz poszaleć ech, jakbym miała taką działkę, to ani chwili bym się nie zastanawiała )
Jak się zdecyduję to napewno będę ciachać ) zobaczymy za 30 lat ))) dobre.. może wtedy technologia pozwoli nam zwiedzać ogrody osobiście np. teleportacja czy coś ) np. siup do Wrocka na poranną kawę Pozdrawiam
KasiaWB 18:54, 21 paź 2012

Hogata napisał(a)
Sekator mam, a ciąć bardzo lubię. Brzoza u mnie będzie na pewno.

a jednak ja rozmyślam