a ten widok uwielbiam nad życie . Co więcej, gdzieś musimy te wszystkie rośliny upchać... Wierzaj mi, kochana, nawet gdybym chciała tak zrobić, nic bym nie polepszyła. Żadna leżakownia nie jest tego warta
Zajęcia ogrodowe mamy podobne, tyle że czas na nie mam tylko w weekendy. Pytałaś mi się o sadzonki, każda miała po jednym kwiatku, niestety, żadna z nich nie wybarwiła się tak cudnie, tylko róż z odcieniami fioletu. Piękny ten jesienny ogród, a deszczu szczerze zazdroszczę. U nas susza, zimozielone podlewać trzeba. Sąsiad orkę przerwał, nie da się, kurz za maszyną do góry się unosi. Pozdrawiam. O nasionkach pamiętam.
Witaj Moniko Uwielbiam wymyślać, tworzyć różnego rodzaju dekoracje. Sprawia mi to ogromną przyjemność. Odpoczywam przy nich od codziennych obowiązków. Jeszcze bardziej cieszę się, gdy się innym podobają Dlatego nie odczuwam żadnego zmęczenia podczas ich wykonywania Nawiasem, do świąt Bożego Narodzenia jeszcze trochę czasu jest, ale plany dekoracji już się krystalizują
Witaj Asiu ,
oj mam swój projekcik
Ale żeby nie było tak pięknie , trochę pokręcę nosem
1. całkowicie się zgadzam z tobą ,że tył garażu trzeba zasłonić ,
( ale to oznacza , ze garaż musi być pierwszy , a póżniej rabatka )
no cóż jak muszę , niech i tak będzie
2.Układ rabat w kąciku też mi się podoba ,
doskonały pomysł,( oj ile będzie przesadzania )
3. placyk , - no tu muszę się zastanowić ,
może faktycznie ta altana to nie jest dobry pomysł ,
może jakieś pawilon - są ładne i jak się znudzi łatwiej złożyć ,
4. więc teraz możemy zaplanować nasadzenia ,
5 . ale nie będzie łatwo , chciałabym najpierw wykorzystać jeśli się da ,
co jest w tej chwili na moich rabatkach
6 . co do dalszego planu .
no cóż , muszę to jeszcze przemyśleć ,
ponieważ tam są już rabatki ,
chociaż nie ukrywam ,
ze potrzebują te rabatki nowego spojrzenia
więc będzie okazja
7. a najbardziej podoba mi się to zdanie
wydrukuje i powieszę na lodówce
oby te słowa okazały się prorocze
Elisko, ja byłam już u Ciebie ale dosyć dawno. Ale teraz również urzekły mnie Twoje pomysłowe dekoracje. To okno to super pomysł. Te strzyżone kształty rabat wspaniałe, bardzo mi się podobają.Dziękuję za odwiedziny u mnie.